Παντελής Καναράκης: Η αντίδρασή του στο διαζύγιο Βανδή - Νικολαΐδη

Η απάντηση του καλού φίλου της Δέσποινας Βανδή στην Ιωάννα Μαλέσκου

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Καλεσμένος στο Love it ήταν την Παρασκευή ο Παντελής Καναράκης, που από τα φοιτητικά του χρόνια είναι στενός φίλος με τη Δέσποινα Βανδή

Χώρισαν Βανδή - Νικολαΐδης: Η ανακοίνωση για το διαζύγιό τους

Δε γινόταν η Ιωάννα Μαλέσκου να μην τον ρωτήσει και για τον χωρισμό της τραγουδίστριας από τον Ντέμη Νικολαϊδη, με τον ίδιο να μη θέλει να απαντήσει δημόσια.

Παντελής Καναράκης Δέσποινα Βανδή

Παντελής Καναράκης και Δέσποινα Βανδή το 2017 στην πρεμιέρα της παράστασης Γιε μου που πας; /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Εσύ θα ήθελες να με ρωτήσεις και πολύ καλά κάνεις γιατί είναι ο ρόλος σου τέτοιος. Εγώ δε θα ήθελα να απαντήσω, όχι μόνο για τη Δέσποινα και τον Ντέμη, αλλά είναι και η θέση μου να μη μιλάω για άλλους ανθρώπους στις εκπομπές», απάντησε αρχικά ο γνωστός performer.

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι για τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη

«Αυτήν τη στιγμή μπορώ να το συζητήσω με πέντε φίλους μου, μας βλέπει ένα μεγάλο μέρος του κόσμου, οπότε δε θα ήθελα να θίξω τα προσωπικά», πρόσθεσε ο Παντελής Καναράκης.

Δέσποινα Βανδή Παντελής Καναράκης

Ο Παντελής πάντα χαίρεται να ακούει τη φίλη του να τραγουδάει... /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Καναράκης-Βανδή: Πότε γνωρίστηκαν

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός είχε πει για τη Δέσποινα: «Τη γνώρισα την ημέρα που πέρασα στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλλάδος. Εκείνη ήδη σπούδαζε στη Φιλοσοφική. Έμενε σε ένα σπίτι μαζί με άλλες δύο συμφοιτήτριές της. Η δική μου παρέα γνώριζε τη μία από τις δύο συγκάτοικους της Δέσποινας. Εκείνη, λοιπόν, τη βραδιά πηγαίνω να βρω την παρέα μου, που είναι στο σπίτι των κοριτσιών. Γίνεται ένας πανικός. Χαιρόμαστε, φωνάζουμε, ανοίγουμε ποτά... Εκείνη τη στιγμή, βγαίνει μια κούκλα σγουρομάλλα από το δωμάτιο και μας λέει “Παιδιά, σας παρακαλώ, αύριο γράφω μάθημα. Λίγη ησυχία’’».

Βανδή-Νικολαΐδης: Φωτογραφίες από τον ρομαντικό γάμο τους

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top