Συμμετοχή - έκπληξη με άρωμα Scorpions στο νέο video clip του Νίκου Δούρου!

Το νέο τραγούδι του έχει τίτλο: «Ζήσε στο κόσμο σου»

 Με σταθερά και σίγουρα βήματα, ο Νίκος Δούρος παρουσιάζει το νέο του single, που κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία Sonar Music. Πρόκειται για ένα τραγούδι με ροκ επιρροές, δυνατό στίχο και παλμό.  

Με προσεκτικές ρεπερτοριακές επιλογές, αλλά και με ξεχωριστή χροιά, ο Νίκος Δούρος μάς τραγουδά «Ζήσε στο κόσμο σου» και ανεβάζει την αδρεναλίνη σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.  

Νίκος Δούρος

Τα γυρίσματα του videoclip έγιναν σε ένα εγκαταλειμμένο κτήριο στην Κερατέα και στην παραλία Αναβύσσου. Μάλιστα, στα γυρίσματα συμμετείχε o γνωστός drummer Mark Cross που έχει συνεργαστεί με τους Scorpions σε tour και συναυλίες ανά τον κόσμο.  

Ο Νίκος Δούρος με τον γνωστό drummer Mark Cross

Ο Νίκος Δούρος με τον γνωστό drummer Mark Cross

«Ο Mark Cross, έδωσε τη δική του ροκ πινελιά στο videoclip και χαίρομαι πολύ που δέχτηκε να συμμετάσχει στα γυρίσματα, καθώς θεωρείται ένας από τους καλύτερους drummer στο κόσμο», τονίζει ο Νίκος Δούρος.

Την παραγωγή και τη σκηνοθεσία του συγκεκριμένου videoclip επιμελήθηκε η εταιρεία παραγωγής PickCodes και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και ακριβώς πάνω στο ύφος και το στυλ του εν λόγω τραγουδιού.  

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top