Μαλέσκου: Η αμηχανία στη σκηνή των Mad Awards όταν συνάντησε τον Αργυρό

Υπήρχαν φήμες ότι οι δυο τους ήταν ζευγάρι

Άκρως καλοκαιρινή ήταν η εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου στα βραβεία MAD Video Music Awards 2021 που προβλήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (08/07) στο Mega.

MAD VMA 2021: Δείτε τις λαμπερές εμφανίσεις στην 18η απονομή των βραβείων


Η παρουσιάστρια ανέβηκε στο stage μαζί με τον σεφ Δημήτρη Μακρυνιώτη για να απονείμουν το βραβείο Καλύτερου Βίντεο Λαϊκού βιντεοκλίπ.

Η εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου στα βραβεία MAD 2021

«Λοιπόν, θα σε δυσκολέψω λίγο… Για μένα σημαίνει πολλά, είναι πόλη και πολύ ωραία. Επίσης, μιλάει στην καρδιά όλου του κόσμου για αυτό και είναι και τόσο λαϊκό παιδί οπότε νομίζω ότι πρέπει να πούμε απευθείας τι συμβαίνει. Και πολύ καλό παιδί γιατί μιλάμε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Αθήνα μου», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ανέβηκε στη σκηνή για να το παραλάβει με την παρουσιάστρια να του λέει συγχαρητήρια και να τον ρωτά αν το περίμενε.

«Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. Όταν ξεκινήσαμε αυτό το τραγούδι. Βγήκε αυθόρμητα», απάντησε εκείνος.

 

Ιωάννα και Κωνσταντίνος μπορεί να αστειευτήκαν λέγοντας πως πολλοί είναι εκείνοι που έχουν χορέψει το συγκεκριμένο τραγούδι με τον καλλιτέχνη να της λέει ότι θέλει να τη δει να το χορεύει, αλλά η αμηχανία ανάμεσά τους ήταν φανερή.

Να θυμίσουμε πως πριν από αρκετούς μήνες υπήρχε έντονη φημολογία ότι οι δυο τους ήταν ζευγάρι.  Όλα ξεκίνησαν όταν βρέθηκαν καλεσμένοι στην εορταστική εκπομπή των Χριστουγέννων «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και υποστήριξαν πως υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια μεταξύ τους.

Ιωάννα Μαλέσκου: H απάντησή της για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

«Ο Αργυρός έχει σύντροφο και δεν είναι η Μαλέσκου»

Η παρουσιάστρια είχε σπεύσει να διαψεύσει αυτές τις φήμες μιλώντας στο «Έλα Χαμογέλα» σημειώνοντας: «Θα τα ακούει ο Κωνσταντίνος και θα γελάει. Όπως κοιτούσε όλο τον κόσμο πλησίον μου, κοιτούσε και τον Κωνσταντίνο. Δε συμβαίνει κάτι. Δεν είμαι μόνη μου και δεν ξέρω αν είναι μόνος του ο Κωνσταντίνος. Δεν είμαι ο άνθρωπος που μιλάει για την προσωπική του ζωή. Δε μοιράζομαι. Όταν είναι να μάθετε κάτι για την  προσωπική μου ζωή θα το μάθετε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top