Μανούρη για Ροϊλό: «Έχεις απέναντί σου δυο ματάκια που τα ξέρεις»

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία με τον σύντροφό της επί σκηνής

Η Εριέττα Μανούρη και ο Αναστάσης Ροϊλός είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και να απασχολούν μόνο με τη δουλειά τους.

Full in love! Ζευγάρι της ελληνικής showbiz συγκατοικεί

Εριέττα Μανούρη και Αναστάσης Ροϊλός συνεργάζονται επί σκηνής/ φωτογραφία NDP

Εκτός όμως από ζευγάρι στη ζωή αυτή την περίοδο είναι και ζευγάρι στη θεατρική σκηνή, αφού πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» και υποδύονται τους ερωτευμένους. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της παράστασης ανταλλάσσουν φιλιά.

Εριέττα Μανούρη και Αναστάσης Ροϊλός μαζί στη ζωή και στη σκηνή/ φωτογραφία NDP

Εριέττα Μανούρη και Αναστάσης Ροϊλός μαζί στη ζωή και στη σκηνή/ φωτογραφία NDP

Άραγε, είναι εύκολο να συνεργάζεται με τον σύντροφό της επί σκηνής. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε με λόγια αγάπης για τον «Νικηφόρο» από τις «Άγριες Μέλισσες» που της έχει κλέψει την καρδιά.

Εριέττα Μανούρη και Αναστάσης Ροϊλός ανταλλάσσουν φιλιά επί σκηνής/ φωτογραφία NDP

Εριέττα Μανούρη και Αναστάσης Ροϊλός ανταλλάσσουν φιλιά επί σκηνής/ φωτογραφία NDP


«Για την παράσταση δε μας προτάθηκε από κοινού το σκεφτήκαμε πολύ και είπαμε ότι είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία να συνεργαστούμε, είχαμε συνεργαστεί και πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε κάνει ένα αναλόγιο στην Λέσβο και είχε πάει πολύ καλά, είπαμε ότι έχουμε χημεία συνεργαζόμαστε καλά και είπαμε να το δοκιμάσουμε.  Είναι ένα ρίσκο γιατί δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις στην δουλειά, είναι πιο εύκολο να τσακωθείς γιατί νιώθεις μια οικειότητα. Ταυτόχρονα σου δίνει μια οικειότητα αυτό, γιατί έχεις απέναντι σου δύο ματάκια που τα ξέρεις και λες είμαστε μαζί εδώ, ότι πάει λάθος θα το φτιάξουμε μαζί και αν πάει καλά θα το χαρούμε μαζί», ανέφερε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top