Γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μόδας: «Έλεος, σταματήστε το bullying»

Όσα έγραψε για τα εμβόλια και τους αρνητές του κορωνοϊού

Δείτε το βίντεο που πόσταρε ο Βασίλειος Κωστέτσος για τον θάνατο της μητέρας του πριν από λίγους μήνες

Με ανάρτηση του στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης, ο Βασίλειος Κωστέτσος τα βάζει με τους αρνητές του εμβολίου του κορωνοϊού, τονίζοντας ότι ουσιαστικά ασκούν bullying σε όσους έχουν εμβολιαστεί.

Βασίλειος Κωστέτσος: Δείχνει την ουλή από την επέμβαση καρδιάς

«Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του σχετικά με το εμβόλιο. Είναι τραγικό όμως ο ψυχολογικός πόλεμος που ασκούν οι αρνητές. Καθημερινά στα social σχετικά με τις παρενέργειες και την θνησιμότητα του εμβολίου. Τι να κάνουμε το κάναμε.

Βασίλειος Κωστέτσος

Ο Βασίλειος Κωστέτσος παίρνει όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορωνοϊού /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Θα έχουμε δηλαδή και τον ψυχολογικό πόλεμο να πάμε μια ώρα αρχύτερα; Έλεος, ηρεμήστε! Δεν θέλετε, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Σταματήστε το bullying όμως γιατί αυτό είναι χειρότερο. Και είναι κατακριτέο το bullying», έγραψε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας. 

Νέο πένθος για τον Βασίλειο Κωστέτσο - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

«Είχα πει όταν το έκανα "μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα"! Δεν είμαι ούτε τσιράκι της κυβέρνησης ούτε κανενός! Απο κει και πέρα οι συνέπειες αφορούν εμένα! Αν μου συμβεί οτιδήποτε σαφώς και θα το δηλώσω! Όμως!!!! ”Bullying” δε θα κάνω σε κανέναν γιατί το έκανε! Και καλά θα κάνουν να μην κάνουν και οι δηλωμένοι "αρνητές"! Bullying σε κανέναν!», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top