Πέθανε ο Βασίλης Τοκάκης – Είχε διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο

Ο αδελφός του, γνωστός ηθοποιός, Θάνος Τοκάκης είχε μιλήσει για εκείνον

«Έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός επικοινωνιολόγος, Βασίλης Τοκάκης, σε ηλικία μόλις 44 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Βασίλης Τοκάκης ήταν στέλεχος της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ και γνωστός σύμβουλος Επικοινωνίας. Ο αδελφός του, Θάνος Τοκάκης είναι πολύ γνωστός ηθοποιός και είχε μιλήσει για τον εκείνον και τη μάχη που έδινε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

«Στη δική μου φάση υπάρχει ένα άτυχο συμβάν. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο αδερφός μου περνά μια περιπέτεια με την υγεία του. Έχει γράψει ένα βιβλίο που έχει τον τίτλο "Άνοιξη μυαλού”. Είναι ένα ημερολόγιο. Ο Βασίλης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο τον Νοέμβριο του 2019. Ένας πάρα πολύ δύσκολος καρκίνος και ξεκίνησε να κάνει κάποιες αναρτήσεις στο Facebook» σημείωσε και συμπλήρωσε: «Έχει κάνει χημειοθεραπείες, εγχειρίσεις κι ακόμα παλεύει. Ορμώμενος από την εμπειρία του έκανε τις αναρτήσεις, οι οποίες έγιναν αυτό το βιβλίο. Δεν είμαι αντικειμενικός αλλά ήταν αλλιώς να τα βλέπεις σε βιβλίο. Αυτό το βιβλίο είναι η δύναμη ενός ανθρώπου που παλεύει».

Θάνος Τοκάκης: «Ο αδερφός μου διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου»

Στις 18 Νοεμβρίου του 2019 ο Βασίλης Τοκάκης χειρουργήθηκε για πρώτη φορά.

Με συμπαραστάτες την οικογένεια και τους φίλους του, ο Βασίλης Τοκάκης είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας του και είχε γράψει βιβλίο γι’ αυτό με τίτλο: «Άνοιξη του μυαλού».

 

Ο γνωστός επικοινωνιολόγος, στις αρχές της χρονιάς, είχε μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του:

«Νιώθω πιο άτρωτος και πιο δυνατός από ποτέ. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ο τρόπος που πρέπει να αντιμετωπίζουμε πράγματα και δυσκολίες. Δεν πρέπει να σταματάμε. Πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε όλα και να δίνουμε λύσεις και όχι να βλέπουμε εμπόδια».
Διετέλεσε συνεργάτης σε Υπουργούς και κατόπιν υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η τελευταία του δουλειά ήταν σύμβουλος επικοινωνίας του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top