Παρασκευή Κερασιώτη: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε

Όσα εξομολογήθηκε το νεαρό μοντέλο

Οι δηλώσεις της Παρασκευής Κερασιώτη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Η Παρασκευή Κερασιώτη έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 3. To νεαρό μοντέλο κατάφερε να ξεχωρίσει και να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον τηλεοπτικό διαγωνισμό ομορφιάς του Star.


Πριν από λίγες εβδομάδες η μελαχρινή καλλονή βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο με αφορμή το γεγονός ότι εργάζεται ως σερβιτόρα στη Μύκονο.

Παρασκευή Κερασιώτη για τη δουλειά στη Μύκονο: «Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι»


Η ίδια θέλησε να απαντήσει σε όλα τα σχόλια που δέχτηκε με μία ανάρτηση στο Instagram στην οποία έγραψε: ««Ότι είσαι μοντέλο δε σημαίνει ότι δεν έχεις ανάγκες!! Θέλω να πω σε όλους ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή, να μη σαν νοιάζει τι λέει ο ένας, τι λέει ο άλλος, να κάνετε αυτό που αγαπάτε, να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Για να τα καταφέρετε ναι μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε και σερβιτόρα όπως εγώ γιατί θέλω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου που είναι το modeling.

To λατρεύω, το αγαπάω, δεν το έχω παρατήσει, εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να φτάσω ψηλά γιατί αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα. Να πιστεύετε σε εσάς, να αγαπάτε τον εαυτό σας, να μη ντρέπεστε για τη δουλειά σας και θα τα καταφέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους αυτούς που με στήριζαν και με στηρίζουν ακόμα».

Παρασκευή Κερασιώτη: Έξαλλη με τα σχόλια για τη δουλειά της ως σερβιτόρα

Η ανάρτηση της Παρασκευής για το μόντελινγκ και τη δουλειά ως σερβιτόρα

Η Παρασκευή Κερασιώτη έκανε μία νέα ανάρτηση στα social media αποκαλύπτοντας το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν λίγους μήνες.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία μου .Πριν από περίπου 5-6 μήνες είχα γίνει πολύ σκληρή με τον εαυτό μου έκανα σκληρή διατροφή σκληρή γυμναστική με αποτέλεσμα όλο αυτό να μου δημιουργήσει κακό στον οργανισμό μου για 4 μήνες είχε σταματήσει η έμμηνος ρύση ψυχολογικά δεν ήμουν καλά έτρωγα κάθε μέρα περισσότερο και περισσότερο δεν μπορούσα να το ελέγξω. Έκατσα και σκέφτηκα ότι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας το σώμα μας να μην μας πιέζουμε είμαστε μοναδικές. Σήμερα μετά από τόσους μήνες είμαι καλά και ψυχολογικά και σωματικά με έχω αγαπήσει όπως και αν είμαι και ποτέ δεν ξεχνάω να χαμογελάω».

Δείτε ξανά όλα τα επεισόδια και highlights του GNTM 3

Οι αιτήσεις για το GNTM 4 έχουν ξεκινήσει

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top