Justin και Hailey Bieber: Το ποσό που άφησαν σε εστιατόριο στην Πάρο

Όσα είπαν οι εργαζόμενοι στο μαγαζί για το διάσημο ζευγάρι

Συνεχίζουν τις ανέμελες καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα ο Justin Bieber και η σύζυγός του, Hailey Baldwin Bieber.

Justin Bieber - Hailey Bieber: Οι διακοπές τους στη Μήλο!

O πασίγνωστος τραγουδιστής και το ακριβοπληρωμένο μοντέλο έχουν νοικιάσει μια πολυτελή θαλαμηγό και κάνουν tour στα ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα, στις Κυκλάδες, έχοντας επισκεφτεί ως τώρα, τη Μύκονο, την Ίο, τη Μήλο αλλά και την Πάρο.

 

Η εκπομπή Happy Day πρόβαλε το πρωί της Τρίτης μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες από το ρομαντικό γεύμα του διάσημου ζευγαριού σε γνωστό εστιατόριο της Πάρου.

Μάλιστα, οι εργαζόμενοι του μαγαζιού αποκάλυψαν τα παραδοσιακά εδέσματα που απόλαυσαν ο Justin και η Hailey, τον λογαριασμό που έκαναν και αν ήταν ή όχι προσιτοί ως άνθρωποι.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είπαν στην κάμερα, ο τραγουδιστής και το μοντέλο δοκίμασαν ταρτάρ καβουριού, καραβιδόψυχα πανέ, αλμυρίκια, πουγκάκια γαρίδας, κριθαρότο με κολοχτύπα και άλλα πολλά πιάτα και πλήρωσαν στο εστιατόριο 373 ευρώ!

«Ήταν πολύ προσιτοί. Δεν είχαν πρόβλημα να βγουν φωτογραφίες με θαυμαστές τους» είπαν χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι στο εστιατόριο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή ‘’Happy Day’’
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top