Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου για το ατύχημα στο χέρι της

«Ήθελε να κάνει επίδειξη, εκσφενδονίστηκα από το σκάφος»

Η Έρρικα Πρεζεράκου έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για το ατύχημα που είχε πέρσι με το σκάφος και παραλίγο να της στοιχήσει το δεξί της χέρι.

Συγκλονίζει η Πρεζεράκου: «Δε μπορώ να πιάσω ένα πιρούνι»

Πέρυσι τον Αύγουστο κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με σκάφος στην Κύθνο η γνωστή αθλήτρια έπεσε στη θάλασσα και η προπέλα του φουσκωτού την τραυμάτισε στο δεξί της χέρι, με αποτέλεσμα να χάσει το μικρό της δαχτυλάκι. Από τότε έχει υποβληθεί σε χειρουργεία και πολλές φυσικοθεραπείες.

Το απόγευμα του Σαββάτου μίλησε στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, Οδηγός Καλής Ζωής, και συγκλόνισε με την περιγραφή της:

«Ας πούμε ότι ήταν μια κακή στιγμή. Ένας χειριστής σκάφους θα πρέπει να εξασφαλίζει την ασφάλεια τόσο για τον ίδιο όσο και για τους επιβαίνοντες στο σκάφος ώστε να τους μεταφέρει σωστά. Δεν πέφτω ακριβώς από το σκάφος, ένας άνθρωπος ήθελε να κάνει επίδειξη με το σκάφος, έκανε τετακέ και εκσφενδονίζομαι από το σκάφος».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ένας άνθρωπος κάνει μια επιπολαιότητα και εγώ βρίσκομαι μέσα στη θάλασσα, ενώ κάθομαι στη θέση μου. Κι όπως γύρισε το σκάφος, εγώ βρέθηκα κάτω από τις προπέλες την ώρα που πάω να πάρω αναπνοή, να βγω έξω από τη θάλασσα. Και αυτό θα μπορούσε να μου έχει στοιχίσει τη ζωή μου. Απλά ήμουν τυχερή και απλά μου στοίχισε έναν γερό τραυματισμό στο χέρι μου.
Βρίσκεσαι μέσα στο νερό, κουτρουβαλάς μέσα στο νερό, δεν ξέρεις που βρίσκεσαι και φυσικά δεν περίμενα ότι θα βρεθώ κάτω από τις προπέλες. Και το κομμάτι ότι βγαίνεις και βλέπεις όλο σου το χέρι να είναι… δύσκολα πολύ με όλο αυτό με την προπέλα που στο έχει κάνει “καινούριο”… Κατάλαβα ότι με είχε χτυπήσει η προπέλα, δεν ήξερα που, το κατάλαβα όταν βγήκα στην επιφάνεια, όπου το χέρι μου είναι…».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top