Κάρολος: Δε θέλει να είναι πρίγκιπας ο εγγονός του, Άρτσι

Δεν αναγνωρίζει τίτλο στον γιο του Harry και της Meghan

Ενοχλημένος με τον γιο του, πρίγκιπα Harry, φαίνεται πως είναι ο πρίγκιπας Κάρολος, σε τέτοιο σημείο, που θέλει να βεβαιωθεί ότι ο 2χρονος εγγονός του Άρτσι δε θα γίνει ποτέ πρίγκιπας.

Μπορεί ο Άρτσι δικαιούται τον πριγκιπικό τίτλο όταν ο παππούς του Κάρολος ανέβει στον θρόνο, όμως οι κακές σχέσεις του πρίγκιπα Harry και της συζύγου του, Meghan με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δε βοηθούν. 

Φωτογραφία: Apimages

Η συνέντευξη του ζευγαριού στην Αμερικανίδα δημοσιογράφο-παρουσιάστρια Όπρα τάραξε τα θεμέλια του Παλατιού και τους έφερε σε δύσκολη θέση αφού υπήρξαν κατηγορίες ακόμη και για ρατσισμό απέναντι στον μικρό Άρτσι.

Ο βρετανικός τύπος, αποκαλύπτει πως ένας βασικός λόγος του βασιλικού «ψυχρού πολέμου», είναι η απόφαση του Πρίγκιπα Καρόλου -και διάδοχου του θρόνου- να μικρύνει τον βασιλικό κύκλο και να στερήσει τον τίτλο του «πρίγκιπα» στον εγγονό του Άρτσι.

Όπως ορίζει το πρωτόκολλο, τα εγγόνια του μονάρχη μόλις ανέβει στον θρόνο παίρνουν τον τίτλο πρίγκιπας-πριγκίπισσα. Ωστόσο, ο Κάρολος φαίνεται πως θέλει να μικρύνει τον «βασιλικό κύκλο», διότι, όπως υποστηρίζει οι Βρετανοί πολίτες έχουν κουραστεί να βλέπουν μια μεγάλη ουρά εν δυνάμει διαδόχων οι οποίοι απολαμβάνουν τα προνόμια που τους δίνει ο τίτλος τους. Επιπλέον, ακόμη και χαριτολογώντας έχει πει: «στο τέλος θα πέσει το μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ από τον βασιλικό κόσμο που μαζεύει».

Η πληροφορία αυτή, φαίνεται πώς ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη σχέση του ζευγαριού Harry – Meghan με τη βασιλική οικογένεια. 

Μάλιστα, το ζευγάρι είχε αρνηθεί τον τίτλο του Λόρδου καθώς, πίστευαν ότι όταν ανέβει στον θρόνο ο πατέρας του Harry, Κάρολος, θα γίνει πρίγκιπας. Σημειώνεται, πως ο μόνος «δικαιούχος» για τον πριγκιπικό τίτλο είναι ο Τζώρτζ, πρωτότοκος γιος του William και της Kate και πιθανός διάδοχος. Όμως τα άλλα δύο παιδιά του ζεύγους έλαβαν πριγκιπικούς τίτλους ως «δώρο» από τη Βασίλισσα Ελισσάβετ.

Ενημερώθηκαν όμως για την πρόθεση του Κάρολου και αυτό τους εξόργισε. Θεώρησαν ότι συνδέεται και με την ανησυχία που είχαν τα βασιλικά μέλη για το χρώμα του μωρού, καθώς η Meghan είναι μιγάδα, κατηγορώντας το παλάτι για ρατσισμό.

Σε λίγες η μέρες μάλιστα, αναμένεται η εκδήλωση για την ανάδειξη του αγάλματος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, για το οποίο ο Harry θα ταξιδέψει από την Καλιφόρνια στο Παλάτι. Έχει ζητήσει να επιλέξει δημοσιογράφο που θα τον εκπροσωπήσει καθώς δεν εμπιστεύεται τον Βρετανικό τύπο και τον θεωρεί εχθρικό και μεροληπτικό απέναντι στον ίδιο και την οικογένεια του.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top