Αθηνά Οικονομάκου: Εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό, 10 μέρες μετά τη γέννα

Η φωτογραφία της ηθοποιού με το σήμα της νίκης

Τα πρώτα λόγια της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τη γέννηση της κόρης της - βίντεο από εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Δέκα μέρες έχουν περάσει από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της και η Αθηνά Οικονομάκου εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό, σήμερα Κυριακή 19/6.

Αθηνά Οικονομάκου: Η νέα φωτογραφία με πρωταγωνίστρια την κόρη της

«Όχι που δε θα έβγαζα την καθιερωμένη φωτογραφία έξω από το εμβολιαστικό κέντρο. Θα πάμε διακοπεεεεεεεεεεεες» έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία που ανήρτησε στο instagram, με την ηθοποιό να κάνει το σήμα της νίκης με τα δάχτυλά της, μετά τον εμβολιασμό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

H ηθοποιός δεν αποκάλυψε ποιο εμβόλιο έκανε, ωστόσο είχε εκφράσει την επιθυμία της να εμβολιαστεί μετά τη γέννηση της κόρης της. 

Οικονομάκου: Πώς είναι το σώμα της μια βδομάδα μετά τη γέννα 

Συγκεκριμένα μετά από ερώτηση θαυμάστριάς της στο instagram, η Αθηνά Οικονομάκου είχε απαντήσει για το εμβόλιο: «Δεν πρόλαβα να το κάνω το προηγούμενο διάστημα και τώρα δεν έχει νόημα να το κάνω αυτές τις μέρες, μιας και γεννάω. Θα το κάνω με το που γεννήσω, όσο πιο άμεσα γίνεται. Όσο για το θέμα επικινδυνότητας, δεν είμαι ειδήμων να απαντήσω, ωστόσο νομίζω ότι ναι, είμαστε σε ομάδα υψηλού κινδύνου, αλλά από τα λίγα που έχω ερευνήσει και έχω ρωτήσει τον γιατρό μου, συνήθως οι εγκυούλες το περνάνε ελαφριά». 

Τo instastory της ηθοποιού μέσα από το εμβολιαστικό κέντρο

Τo instastory της ηθοποιού μέσα από το εμβολιαστικό κέντρο

Η 35χρονη ηθοποιός - επιχειρηματίας και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, ένα κοριτσάκι, στις 9 Ιουνίου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 και το 2018 ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ο Μάξιμος. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top