Οικονομάκου: Πώς είναι το σώμα της μια βδομάδα μετά τη γέννα

Η ηθοποιός γέννησε την προηγούμενη εβδομάδα το δεύτερο παιδάκι της

Μόλις μία εβδομάδα έχει περάσει από την ημέρα που η Αθηνά Οικονομάκου υποδέχτηκε στον κόσμο την κόρη της και έγινε μανούλα για δεύτερη φορά. 

Η ηθοποιός ήδη από το περασμένο Σάββατο βρίσκεται στο σπίτι της και έχει αφιερωθεί πλήρως στο νεογέννητο μωράκι της αλλά και στον γιο της, Μάξιμο, μη μπορώντας ακόμη να συνειδητοποιήσει την απέραντη ευτυχία που νιώθει.

Οικονομάκου: Η πρώτη βόλτα με τον σύζυγο και τα δυο παιδιά τους!

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Αθηνά θέλησε να μας δείξει μέσα από το Instagram πώς είναι το σώμα της, μία εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης της.

«Πριν από μια ακριβώς εβδομάδα τέτοια ώρα πλησίαζε η «μεγάλη έξοδος» της πριγκίπισσας μου! Πόσο μαγικό ταξίδι η εγκυμοσύνη και ο τοκετός όταν δεν παρουσιάζεις προβλήματα και δόξα τω Θεώ ήμουν πολύ τυχερή και σε αυτήν μου την εγκυμοσύνη! Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία… Εύχομαι σε κάθε γυναίκα όποτε και εάν το επιθυμεί να το ζήσει και στέλνω όλη μου την αγάπη και την στήριξη στις νέες μανούλες που σε αυτή την φάση καταλαβαινόμαστε όσο τίποτα άλλο. Και τώρα να ‘μαστε μια εβδομάδα μετά…» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top