Στα Αναφιώτικα έγινε το χλιδάτο πριβέ δείπνο του Dior

Πριν την επίδειξη στο Καλλιμάρμαρο - Τα βίντεο της Ευγενίας Νιάρχου

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο Fashion Show του οίκου Dior, που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο, ενώ η λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει ονόματα πρώτης γραμμής!

Ο Dior στο Καλλιμάρμαρο: Δείτε σε live streaming την επίδειξη μόδας

Ανάμεσά τους και η διάσημη κληρονόμος και σχεδιάστρια κοσμημάτων, Ευγενία Νιάρχου, η οποία το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε προσκεκλημένη μαζί με το μοντέλο, Bianca Brandolini στο χλιδάτο πριβέ dinner του διάσημου οίκου στην Πλάκα.

Πριν την επίδειξη στο Καλλιμάρμαρο - Τα βίντεο της Ευγενίας Νιάρχου

H Ιταλίδα Bianca Brandolini θεωρείται πηγή έμπνευσης για πολλούς σχεδιαστές, όπως οι Valentino και Giambattista Valli και συγκαταλέγεται μέσα στις πιο σημαντικές μούσες της μόδας στον κόσμο. Μάλιστα, ουκ ολίγες φορές, έχει βρεθεί στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες στη Vogue και στο Vanity Fair.

Παράλληλα, όσο ζούσε στο Ρίο ντε Τζενέιρο, συνεργάστηκε με τη βραζιλιάνικη μάρκα Osklen και τον σχεδιαστή υποδημάτων Sergio Rossi, ενώ εμφανίστηκε ως ηθοποιός σε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες μικρού μήκους.

Η Ευγενία Νιάρχου έδωσε μια γεύση από τα Αναφιώτικα μέσω Instagram:

Όλα τα τραπέζια είχαν σερβίτσια με την υπογραφή Dior, με τα αρχαιοελληνικά μοτίβα να έχουν πρωτεύοντα ρόλο. Το μενού του πριβέ δείπνου περιελάμβανε ψάρι, καλαμαράκια, ελιές, φέτα και χωριάτικη σαλάτα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top