Ο Dior στο Καλλιμάρμαρο

Τα βλέμματα της παγκόσμιας μόδας στραμμένα στο «Dior Celebrates Greece»

Τα βλέμματα όλων στράφηκαν στη φαντασμαγορική επίδειξη μόδας του διεθνούς Οίκου υψηλής ραπτικής Dior στο Καλλιμάρμαρο, όπου θα παρουσιάσει τη "Made In Greece" συλλογή ενδυμάτων.

Επίδειξη Dior στο Καλλιμάρμαρο: Δείτε όλες τις λαμπερές παρουσίες

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 21:00 το βράδυ και έχει τεράστια παγκόσμια προβολή, καθώς μεταδόθηκε live και την παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Ροζάνα Γεωργίου: Ποια είναι η Ελληνίδα που θα περπατήσει στο show του Dior

Η συλλογή παρουσιάστηκε στο ιστορικό μνημείο στο κέντρο της Αθήνας, έχει σχεδιαστεί και έχει ραφτεί από Ελληνίδες και Έλληνες τεχνίτες δημιουργούς που ζουν και εργάζονται σε διάφορες περιοχές της χώρας, όπως το Σουφλί, το Άργος και η Καλαμάτα. Η συνεργασία τους, μάλιστα, αναμένεται να συνεχιστεί και μετά το τέλος των εκδηλώσεων του Οίκου στην Αθήνα, ενώ οι θέσεις εργασίας δεν αφορούν μόνο αυτούς.

Παράλληλα, για το στήσιμο και την υλοποίηση του project στην Ελλάδα, ο οίκος Dior έχει προσλάβει εκατοντάδες Ελληνίδες και Έλληνες επαγγελματίες, από εταιρείες παραγωγής, μέχρι φωτογράφους, καλλιτέχνες, τεχνίτες, μουσικούς και τεχνικούς.

Dior Kαλλιμάρμαρο

Dior Kαλλιμάρμαρο: Live Streaming Η Επίδειξη Μόδας

Dior Kαλλιμάρμαρο: Η Επίδειξη Μόδας

Dior Kαλλιμάρμαρο

Η δουλειά, για παράδειγμα των φωτογράφων που έχουν αναλάβει τις ειδικές φωτογραφήσεις που θα ακολουθήσουν στους αρχαιολογικούς χώρους ή των καλλιτεχνών και δημιουργών της συλλογής θα γίνει γνωστή στο διεθνές κοινό, γεγονός που τους δίνει πρόσβαση στο διεθνές πελατολόγιο.

Ο Dior στο Καλλιμάρμαρο με διάσημους καλεσμένους και «άρωμα» Ελλάδας

Dior Cruise 2022 Collection - Η επίσημη πρόσκληση

Dior Cruise 2022 Collection - Η επίσημη πρόσκληση

Η πρόσκληση για τους λαμπερούς καλεσμένους που θα παρακολουθήσουν από κοντά την επίδειξη, είναι γεμάτη ελληνικά στοιχεία όπως η γραμματοσειρά που παραπέμπει στην αρχαία ελληνική γλώσσα. Μάλιστα, στην πρόσκληση περιλαμβάνονται ειδικές αναφορές στο Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα και στο σχολείο υφαντικής.

Οι διάσημοι καλεσμένοι

Oι καλεσμένοι θα είναι συνολικά 400 και τα ονόματά τους δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Μεταξύ αυτών θα είναι 70 Έλληνες όπως η Μαρία Σάκκαρη, ο Λάκης Γαβαλάς και ο Βασίλης Ζούλιας.

Από τις διεθνείς παρουσίες, λέγεται ότι θα δώσει το παρόν Μπριζίτ Μακρόν και η ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top