Αθηνά Οικονομάκου: Πόσα κιλά έχασε από την ημέρα που γέννησε;

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της

Η Αθηνά Οικονομάκου πριν μια εβδομάδα έγινε μαμά για δεύτερη φορά. Η όμορφη ηθοποιός που με τον Φίλιππο Μιχόπουλο είχε αποκτήσει ήδη ένα παιδάκι, τον γιο τους Μάξιμο, πλέον έχει και μια κορούλα η οποία θα πάρει το όνομα τις πεθεράς της και άλλο ένα που θα ξεκινά από «Σ», όπως έχει αποκαλύψει η ίδια μέσω Instagram.

Οικονομάκου: Η πρώτη βόλτα με τον σύζυγο και τα δυο παιδιά τους!
 

Από τη μέρα που έγινε γνωστή η γέννηση της κόρης της, η Αθηνά Οικονομάκου δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές και μηνύματα. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να κάνει μερικά stories στα οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε και πόσα κιλά έχει καταφέρει να χάσει μέσα σε μόλις μια εβδομάδα.

Οικονομάκου: Πώς είναι το σώμα της μια βδομάδα μετά τη γέννα

«Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω να είστε καλά, εγώ είμαι πολύ καλά. Βλέπω τα μηνύματά σας στο τελευταίο βίντεο και θέλω να απαντήσω σε πολύ σημαντικές ερωτήσεις. Γέννησα φυσιολογικά, είχα πάρει γύρω στα 17 κιλά, 18 ίσως το τελευταίο διάστημα. Έχω χάσει ήδη τα 8. Η κοιλιά μου μάζεψε αμέσως μόνη της και θέλω να μου πείτε, επειδή μου γράφετε όλες τι φοράω για να μαζέψει, δεν το γνωρίζω και θέλω να μου πείτε γιατί δεν το γνωρίζω, υπάρχει κάτι που μπορώ να φοράω για να μου την κρατάει; Εύχομαι με το καλό σε όλες τις μανούλες που γεννάνε αυτές τις μέρες υπομονή γιατί με τη ζέστη τα πρηξίματα πρέπει να είναι αδιανόητα και με έναν πόνο γιατί εγώ το έζησα και υπάρχει» είπε η Αθηνά Οικονομάκου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top