Μάρω Λύτρα: Πώς είναι σήμερα και τι ετοιμάζει;

Όσα είπε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη ζωή της και τα σχέδιά της

Τη Μάρω Λύτρα τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story 2 το 2004.

Από τα φώτα της δημοσιότητας βρέθηκε στα χειρουργεία ως νοσοκόμα. Η πορεία της από το τραγούδι στη νοσηλευτική μοιάζει σαν αυτό που έκανε από την Ελλάδα στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Fame Story 2: Δείτε πώς είναι σήμερα η Μάρω Λύτρα

Η ίδια απασχόλησε τον Τύπο και με τη σχέση της με τον Κώστα Καραφώτη. Όταν το ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό εκείνη αποφάσισε να αφοσιωθεί στην καριέρα της.

Τα πράγματα πήγαιναν  καλά για εκείνη, αφού κυκλοφόρησε κάποια τραγούδια ενώ έκανε και κάποιες εμφανίσεις σε λαμπερά show.
Το 2011 απογοητεύτηκε από τις συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την εποχή στον χώρο της μουσικής και έτσι αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω της και να επιστρέψει στο Μόντρεαλ.

Σπούδασε νοσηλευτική και ξεκίνησε να εργάζεται σε ιδιωτικές κλινικές στο πλευρό πλαστικού χειρουργού. Βέβαια, η Μάρω δεν ξέχασε ποτέ τη μεγάλη της αγάπη που δεν είναι άλλη από το τραγούδι. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της καραντίνας έκανε κάποιες συνεργασίες και με αυτό τον τρόπο έκανε την επάνοδό της στη δισκογραφία με το τραγούδι «Greece».

 

Καθόλου τυχαίος ο τίτλος του συγκεκριμένου  τραγουδιού αφού όπως εξομολογήθηκε η ίδια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σκέπτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό αν της γινόταν μία πρόταση για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή κάποιου talent show, αλλά και να εμφανίζεται σε νυχτερινό σχήμα. Μιλώντας για το ενδεχόμενο της επιστροφής της στη χώρα μας, η Ζήνα Κουτσελίνη της πρότεινε να σκεφτεί να κάνει και κάποιο ντουέτο με τον Κώστα Καραφώτη.

 

Μάρω Λύτρα: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Καραφώτη

«Να σου πω κάτι χωρίς να μου θυμώσεις; Θα ήθελα να σε ξαναδώ πολύ μαζί με τον Καραφώτη σε ένα μουσικό ντουέτο. Έχετε ωριμάσει και οι δύο. Δεν ξέρεις καμιά φορά πως τα φέρνει η ζωή. Στον κύκλο που κάνουμε στη ζωή, ερχόμαστε πιο ώριμοι πια, να αγκαλιαστούμε αλλιώς. Όχι ερωτικά, συναισθηματικά. Και αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό», είπε η παρουσιάστρια και εκείνη έκπληκτη έδωσε τη δική της απάντηση on air: «Oh my God, θα είμαστε 80 χρονών με τις μαγκούρες και θα λένε Καραφώτης-Μάρω».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top