Ο Σάκης Ρουβάς τελείωσε το σχολείο μαζί με τη μητέρα του!

Ο τραγουδίστής ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω»

Μία σύντομη αναδρομή στη ζωή του έκανε ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας, αλλά τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα για εκείνον.

Ρουβάς: Η συγκίνηση όταν άκουσε τη μητέρα του

«Τα πάντα στη ζωή μου, ό,τι έχω πετύχει και ό,τι δεν έχω πετύχει, ό,τι έχω κάνει στα 49 μου χρόνια συνδέεται με τα παιδικά μου χρόνια. Με τον τρόπο που μεγάλωσα με τους γονείς μου… Όλα καταγράφηκαν πολύ έντονα μέσα μου… Αυτά τα χρόνια έχουν σημαδέψει ό,τι κάνω. Δύσκολα χρόνια, όμως δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι γενικώς περνάμε εύκολα στη ζωή μας. Οι δυσκολίες των παιδικών χρόνων είναι που μας θωρακίζουν και μας βοηθούν μετέπειτα να αντιμετωπίσουμε άλλες δυσκολίες. Δεν πέρασα μόνο εγώ δύσκολα, ήταν δύσκολα και για τους γονείς και τα αδέρφια μου», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η μήτερα του Σάκης Ρούβας, Μαρία Παναρέτου

Η μήτερα του Σάκης Ρούβας, Μαρία Παναρέτου

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η μητέρα του Μαρία Πανάρετου μέσα από ένα βίντεο μίλησε για εκείνον τονίζοντας πόσο καλός γιος είναι, αλλά και τους φόβους της, όταν της είπε στα 19 του ότι θα φύγει από την Κέρκυρα και θα μετακομίσει στην Αθήνα.

Με αφορμή αυτό το βίντεο, ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε πως πήγαινε μαζί με τη μητέρα του σχολείο. «Κάποια στιγμή που έπρεπε να δουλέψω και εγώ σε μικρή ηλικία, πήγα στο νυχτερινό σχολείο. Η μητέρα μου δεν είχε τελειώσει το Λύκειο και βρήκε ευκαιρία και πήγαμε μαζί και τελειώσαμε μαζί».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top