Στέλιος Μανουσάκης: Εξομολογείται για την κόρη του και το ενδεχόμενο γάμου

Η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

Δείτε όσα είπε η Μαρία Ηλιάκη στους followers της στο Instagram για τα συναισθήματά της που έγινε μαμά
 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ημέρες η Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης.

Ο κρητικής καταγωγής γυναικολόγος που ζει και εργάζεται στην Ελβετία, μίλησε στη Real Life και τη Νίκη Κώτσου για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού αλλά και για το ενδεχόμενο γάμου με τη γνωστή παρουσιάστρια – Youtuber.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έγιναν γονείς για πρώτη φορά

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έγιναν γονείς για πρώτη φορά!

«Πολύ ιδιαίτερες στιγμές ανεκτίμητης αξίας. Συναισθήματα που μας δένουν ακόμη περισσότερο με τη Μαρία. Η κόρη μας είναι λες και την γνωρίζουμε καιρό. Θεωρώ ότι μοιάζει και στους δυο μας αντικειμενικά» είπε συγκινημένος ο Στέλιος Μανουσάκης, που δεν μπορεί να ξεκολλήσει λεπτό από τη νεογέννητη κόρη του.

Μαρία Ηλιάκη: Φωτογραφίζει τον Μανουσάκη αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους

Η πρώτη φωτογραφία του Στέλιου Μανουσάκη με την κόρη του

Η πρώτη φωτογραφία του Στέλιου Μανουσάκη με την κόρη του! /Φωτογραφία instagram

Στην ερώτηση για το πότε σκέφτονται να παντρευτούν ή για το αν θα επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα, ο γιατρός απάντησε: «Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πλάνα. Προσπαθούμε βήμα-βήμα, μέρα με τη μέρα να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα».

Πρόθεση του ερωτευμένου ζευγαριού είναι να μείνουν με την κορούλα τους στη Ζυρίχη, όσο είναι ακόμη μικρή, όμως και την προοπτική μετακόμισης στην Ελλάδα δεν την αποκλείουν.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, αυτό που είναι σίγουρο είναι πως οι τρεις τους θα περάσουν και αυτό το καλοκαίρι στο πατρικό του Στέλιου Μανουσάκη στην Κρήτη, όπου η οικογένειά του περιμένει πώς και πώς να γνωρίσει το μωράκι τους.

Εκτός από την ιατρική, ο Στέλιος Μανουσάκης δραστηριοποιείται και στην οικογενειακή επιχείρηση στο νησί , που έχει ως αντικείμενο τον τουρισμό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top