Μαρίνα Πατούλη: Η κοινή φωτογραφία με τον Γιώργο Πατούλη και τον γιο τους

Οι ευχές για τα γενέθλια του μικρού Αλέξανδρου

Δείτε όσα είπε πρόσφατα η Μαρίνα Πατούλη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πριν από λίγους μήνες ότι ο γάμος του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη, του γνωστού ζευγαριού που ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση, περνάει σοβαρή κρίση μετά από 35 χρόνια κοινής πορείας.

Μαρίνα Πατούλη: «Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση»

Παρά τον χωρισμό απόλυτη προτεραιότητα παραμένει και για τους δύο ο μοναχογιός τους, Αλέξανδρος, ο οποίος σήμερα έχει γενέθλια και κλείνει τα 16 του χρόνια.

Την ιδιαίτερη αυτή ημέρα και οι δύο γονείς του τού ευχήθηκαν δημόσια, με τη Μαρίνα Πατούλη να ποστάρει στο Instagram παλιότερη οικογενειακή φωτογραφία, γράφοντας με νόημα: «Για όλους τους ανθρώπους τα αστέρια δεν είναι τα ίδια. Για εκείνους που ταξιδεύουν τα αστέρια είναι οδηγοί για άλλους μικρά φωτάκια. Εσύ θα έχεις τα αστέρια που δεν έχει κανένας... Εσύ είσαι το δικό μας αστέρι!!! Χρόνια πολλά στον μονάκριβό μας Αλέξανδρο!».

Από την άλλη, ο περιφερειάρχης αττικής ανέβασε φωτογραφία με τον Πατούλη τζούνιορ, δίνοντας τις δικές του ευχές: «Χρόνια πολλά Αλέξανδρε! Θα είμαι πάντα δίπλα σου για να κατακτήσεις όλα σου τα όνειρα! Έκλεισες τα 16 και με ξεπέρασες ήδη στο ύψος».

Νέα δήλωση Γιώργου Πατούλη: «Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top