Βάσω Λασκαράκη: Όσα αποκάλυψε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη κι ο γάμος με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Βάσως Λασκαράκη

Εδώ και δύο χρόνια έχει βρει το άλλο της μισό στον Κρητικό σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, για αυτό και η Βάσω Λασκαράκη δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει μαζί του ένα δεύτερο παιδί.

Τάκης Γιαννούτσος Βάσω Λασκαράκη Θοδωρής Βαμβακάρης

Η ηθοποιός με τον Τάκη Γιαννούτσο και τον Θοδωρή Βαμβακάρη

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος». Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, στον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

Βάσω Λασκαράκη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο με τον Λ. Σουλτάτο

«Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού το σκέφτομαι, δεν είναι κάτι που έχω αποκλείσει», απάντησε στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος

Η Βάσω Λασκαράκη κι ο Λευτέρης Σουλτάτος σε νυχτερινή τους έξοδο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Στην αρχή είχα σοκαριστεί με το να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Το ξεπέρασα. Δε σημαίνει ότι χαίρομαι. Είδα φωτογραφίες όλης της εβδομάδας και δεν είχα καταλάβει ότι κάποιος με ακολουθεί. Δεν έχω νιώσει πιο παραβιασμένο τον χώρο μου και πιο σοκαρισμένη από αυτό το γεγονός. Ο άντρας μου δυσκολεύτηκε πολύ. Όταν βγήκαμε να πάμε σε βραδινό μαγαζί στο δεύτερο-τρίτο ραντεβού, ενώ συζητάμε, του είπα ότι από αυτή την έξοδο μπορεί να υπάρξουν φωτογραφίες και μου είπε “ποια είσαι η Βουγιουκλάκη;”. Με κορόιδευε και σπάει ο διάολος το πόδι του και γίνομαι εξώφυλλο με το όνομά του. Βγαίνω από το γύρισμα, τον πήρα τηλέφωνο, του πήρε δύο 24ωρα να το χωνέψει», είπε αρχικά.

Λασκαράκη: Πώς γνωρίστηκε η κόρη της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

«Η πιο μεγάλη και πιο δύσκολη στιγμή ήταν η ημέρα της ανακοίνωσης του διαζυγίου. Έπρεπε να γίνει γιατί είχε αρχίσει να ακούγεται. Δεν το ήξερε κανένας, ούτε στο σίριαλ. Το ήξερε μόνο ο Μελέτης (σ.σ. ο Μελέτης Ηλίας που έπαιζαν μαζί στο «Σόι σου»). Ήταν βράχος ο Μελέτης δίπλα μου. Τα πρώτα τηλέφωνα που δέχτηκα ήταν από δημοσιογράφους», αποκάλυψε για το διαζύγιο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Γιάννης Τσιμιτσέλης Βάσω Λασκαράκη

Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη έχουν αποκτήσει τη μικρή Εύα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Βάσω Λασκαράκη: Η απίστευτη ατάκα της κόρης της, Εύας!

«Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να θέλει η κόρη μου να μείνει με τον μπαμπά της. Όλες αυτές οι συζητήσεις υπάρχουν στο μυαλό μου και προσπαθώ πάντα να ενημερώνομαι για το τι μπορεί να έρθει. Η δική μου συμβουλή σε μια μαμά που χωρίζει και μπορεί να τα βλέπει όλα μαύρα είναι ότι η ζωή δεν τελειώνει με ένα διαζύγιο. Η ζωή τελειώνει με έναν θάνατο», συμπλήρωσε η Βάσω Λασκαράκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top