Γέννησε η Μαρία Ηλιάκη!

Ποιο είναι το φύλο του μωρού της παρουσιάστριας

Η Μαρία Ηλιάκη μάς δείχνει το παιδικό δωμάτιο του μωρού της!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Ηλιάκη, αφού το μεσημέρι της Δευτέρας έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη! 

Σύμφωνα με το Znews, η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι με προγραμματισμένο τοκετό και με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της, στη Ζυρίχη. 

Μαρία Ηλιάκη: Δείτε το minimal σπίτι της στην Ελβετία

Η παρουσιάστρια καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ζούσε στην Ελβετία και συγκεκριμένα στο Χόργκεν μαζί με τον Στέλιο Μανουσάκη.
Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης

Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης

Ηλιάκη - Μανουσάκης: Το τρυφερό love story του ζευγαριού

Η Μαρία Ηλιάκη τα τελευταία τρία χρόνια ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της Στέλιου Μανουσάκη. 

Η 43χρονη παρουσιάστρια ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, χωρίς να αποκαλύψει πόσων μηνών ήταν τότε. Κι έτσι δε ξέραμε πότε θα γεννήσει!

Μαρία Ηλιάκη-Στέλιος Μανουσάκης: Γιορτάζουν 3 χρόνια σχέσης

Η παρουσιάστρια δεν είχε αποκαλύψει ούτε το φύλο του μωρού!

Από τα Χριστούγεννα η Μαρία μετακόμισε στη Ζυρίχη, εκεί όπου μένει μόνιμα ο αγαπημένος της, ο οποίος είναι γυναικολόγος και εργάζεται σε κλινική εκεί.

Η Μαρία γνώρισε τον Στέλιο Μανουσάκη το Πάσχα του 2018 και από τότε μοιράζουν τη ζωή τους ανάμεσα σε Έλλάδα και Ζυρίχη. Όπως έχει δηλώσει η ίδια, γνωρίζονταν πολλά χρόνια, εκείνη έκανε παρέα με τις αδερφές του και σχεδόν τον σνόμπαρε! 

Αν και το ζευγάρι πέρασε την πρώτη καραντίνα χωριστά, το καλοκαίρι τους βρήκε μαζί στην Κρήτη, τη γενέτειρα του Στέλιου Μανουσάκη, όπου δραστηριοποιείται μαζί με την οικογένειά του στον ξενοδοχειακό κλάδο. Ωστόσο, από τα Χανιά κατάγεται και η Μαρία, από όπου και γνωρίζεται με τις αδελφές του Στέλιου.

Οι δυο τους έκαναν διακοπές στο νησί, όπου εκεί φαίνεται να έγινε και η πρόταση γάμου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top