MasterChef 5 Αλέξανδρος: Η φιλία του με τον Τζέιμς Καφετζή

Η συνάντησή του με πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης

Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» κι ο Αρτ συνάντησαν τον Αλέξανδρο Συνοδινό και τον Τζέιμς Καφετζή κατά τη διάρκεια κοινή τους εξόδου, με τον παίκτη του MasterChef 5 να μιλάει για τη γνωριμία του με τον παίκτη του Survivor.

MasterChef 5 - Αλέξανδρος: «Βγαίνοντας είδα ένα άλλο πρόσωπο της Μαρίνας»

«Η φιλία μας ξεκινάει χάρη στον αδερφό του. Τον ξέρω από τον Λονδίνο από τον από το 2016- 2017. Με όλα αυτά τα διαλείμματα που είχα τον έβλεπα στο Survivor. Respect για την αποφασή του», είπε ο Αλέξανδρος. Από την άλλη πλευρά ο Τζέιμς δεν έκανε κάποια δήλωση στην κάμερα.

Ο James του Survivor βλέπει MasterChef - Η άγνωστη φιλία με τον Αλέξανδρο

Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης στην εκπομπή και μίλησε για το δείπνο που απόλαυσε με τον Νίκο Μπάρτζη, τον Τζέιμς και την Άννα Μαρία Βέλλη.

«Είχαμε να τα πούμε από το Λονδίνο. Το γεύμα έγινε στο σπίτι της Άννας Μαρίας Βέλλη. Φάγαμε ταρτάρ καραβίδας και φιλέτο μοσχάρι. Τώρα γνώρισα την Άννα Μαρία και τον Μπάρτζη. Είναι απίστευτα παιδιά, ότι έβλεπε στην τηλεόραση. Είναι καλοί φίλοι. Θέλω να πάω στην όσο και να δω τον αδερφό του James. Ίσως κάνουμε κάτι, να περάσουμε καλά», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top