Κέιτ Μίντλετον: Εμβολιάστηκε χωρίς να αποκαλύψει την εταιρεία του εμβολίου!

Η Δούκισσα φόρεσε ένα casual outfit για το ραντεβού με την «ανοσία»

Το αντίο του πρίγκιπα Kάρολου στον πατέρα του, Φίλιππο από το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την εταιρεία που την … «τσίμπησε»!

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ανήρτησε στο Twitter μια φωτογραφία από την στιγμή του εμβολιασμού που έγινε χθες στο Λονδίνο.
«Χθες, έκανα την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων σε όλους όσοι συμμετείχαν στην διαδικασία. Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε», έγραψε σε μήνυμά της στο twitter. 

Kate Middleton: Δάκρυσε μπροστά στην κάμερα για πρώτη φορά

Η σύζυγος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ επέλεξε ένα πολύ casual outfit για τον εμβολιασμό της, κάτι που προκάλεσε εντύπωση στα διεθνή μέσα. Φόρεσε ένα τζιν κι ένα λευκό crop t-shirt, ενώ τα μαλλιά της ήταν ελεύθερα με πολύ ελαφριές μπούκλες. 

Μέγκαν: Οι τάσεις αυτοκτονίας, ο καβγάς με την Κέιτ Μίντλετον και η Νταϊάνα

Η Κέιτ Μίντλετον εμβολιάστηκε 9 μέρες μετά από τον πρίγκηπα Ουίλιαμ. Γενικά, στην Βρετανία μόλις άνοιξε η πλατφόρμα για να κλείσουν ραντεβού οι άνω των 30 ετών. Ωστόσο, η Κέιτ είναι 39 ετών και πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν εμβολιάστηκε νωρίτερα, εφόσον για τους άνω των 38 η πλατφόρμα είναι ανοιχτή από τις 12 Μαΐου.

Όπως και όλα τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ούτε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αποκάλυψε την εταιρεία του σκευάσματος με το οποίο εμβολιάστηκε. Ωστόσο, η βρετανική Sun υποστηρίζει πως η Κέιτ Μίντλετον έκανε είτε το εμβόλιο της Pfizer είτε της Moderna. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top