Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Όσο κομπόδεμα κι αν είχα, τελείωσε»

Η αποκάλυψη ότι κάθε καλοκαίρι μπαίνει στο νοσοκομείο λόγω υπερκόπωσης

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης της Γωγώς Τσαμπά στο Pop Up

Είναι μια από τις αγαπημένες τραγουδίστριες των πανηγυριών, που τα τελευταία χρόνια έχει έρθει στο προσκήνιο με τις επιτυχίες της.

Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της Γωγώς Τσαμπά – Πόσα κιλά έχει χάσει;

Ο λόγος για τη Γωγώ Τσαμπά που το μεσημέρι της Παρασκευής μίλησε στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις απαιτήσεις που έχουν τα πανηγύρια, την οικονομική της κατάσταση, την ευχαρίστηση που νιώθει από την επικοινωνία με τον κόσμο, καθώς και τη ζωή της στον Ορχομενό.

Γωγώ Τσαμπά

Η Γωγώ Τσαμπά αποκάλυψε ότι κάθε καλοκαίρι παθαίνει υπερκόπωση

Η τραγουδίστρια σημείωσε χαρακτηριστικά ότι: «Θα πω μια φράση μόνο όσο κι αν ακουστεί βλάχικη ή όπως αλλιώς ακουστεί… Νομίζω ότι τα πανηγύρια τα φορέσαμε τα γυαλιά! Νομίζω το λέει η απάντηση μου. Τραγουδάω κι οκτώ ώρες σερί. Είναι πάρα πολλές οι ώρες. Αυτό που αγαπάω πιο πολύ είναι η επαφή, οπότε το να είμαι καλή τραγουδίστρια και να το λέω εγώ, δε με ωφελεί κάπου. Εφόσον τόσος κόσμος στερείται για να έρθει να με ακούσει, εμένα με ευχαριστεί, με ικανοποιεί, με γεμίζει».

Γωγώ Τσαμπά: «Μου είπαν να αλλάξω στυλ και να βάλω φουστάνια, αλλά…»

«Δε λέω πως έφτασα στα όρια μου. Αν φτάσω, θα πάω στο νοσοκομείο όπως κι έχει συμβεί. Κάθε καλοκαίρι μια-δυο επισκέψεις θα τις κάνω ανά την Ελλάδα από υπερκόπωση», αποκάλυψε η τραγουδίστρια στην εκπομπή του Alpha. «Όταν όμως δουλεύεις τρεις μήνες όμως τον χρόνο, τα χρήματα τελειώνουν. Όσο κομπόδεμα κι αν είχα, τελείωσε», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, η Γωγώ Τσαμπά αναφέρθηκε στη ζωή της στον Ορχομενό και τον λόγο που δεν έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα.

Δείτε όλη την εκπομπή Pop Up

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top