Στην Ελλάδα ο Μπουράκ Χακί: Τι είπε για τη Χαρά Παππά

Ο Τούρκος ηθοποιός θα παίξει στην ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη»

Στην Ελλάδα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Μπουράκ Χακί μιας και θα πάρει μέρος στη ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη».

«Σμύρνη μου αγαπημένη»: Μετά την ταινία θα γίνει και σήριαλ

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν τον Ιούνιο και θα πραγματοποιηθούν σε: Μυτιλήνη, Δυτική Λέσβο, Αθήνα, Πειραιά, Φάληρο και Χίο.

Τον Τούρκο ηθοποιό συνάντησε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ο Ισίδωρος Φίκαρης και τον ρώτησε για την ταινία υπερ – παραγωγή.

Ο ίδιος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του λέγοντας: «Αυτή τη φορά ήρθα στην Ελλάδα για δουλειά και όχι για διακοπές. Είμαι ενθουσιασμένος για τη συνεργασία μου με τη Μιμή Ντενίση. Είναι υπέροχη ηθοποιός και την έχω δει και στο θέατρο. Ήταν το καλύτερο θέατρο που έχω δει στη ζωή μου».

Όταν ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά πόζαραν αγκαλιά

Όταν ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά πόζαραν αγκαλιά


Στη συνέχεια,  ρωτήθηκε για τη Χαρά Παππά, με την οποία ήταν ζευγάρι  για τέσσερα χρόνια, αλλά τελικά τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Μπουράκ Χακί: Η προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του από τη Χαρά Παππά

Χαρά Παππά: Γύρισε σελίδα 4 μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί


«Δεν ξέρω πάντα λέω ότι η Χαρά είναι ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, είναι πολύ καλό παιδί και ένα τέλειο μοντέλο για μένα. Από την πρώτη μέρα που τη γνώρισα πάντα το έλεγα. Είχαμε μοναδικές στιγμές μαζί, πάντα την ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί. Έπρεπε να χωρίσουμε και τελειώσαμε, αλλά είναι ακόμα μέσα στην καρδιά μου. Είναι ένα ξεχωριστό άτομο για μένα.  Όποτε με χρειαστεί μου τηλεφωνεί και είμαι πάντα εκεί. Είναι πολύ ξεχωριστή για εμένα», ανέφερε ο Μπουράκ Χακί στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top