Ελεονώρα Μελέτη: Ένα ποίημα για το body shaming

Με αφορμή τα απαράδεκτα σχόλια για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε στη σκηνή της Eurovision μετά από 16 χρόνια αλλα κάποιοι ασχολήθηκαν περισσότερο με τα κιλά της

Τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει να ξεπηδούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απαράδεκτα σχόλια που αναφέρονται στην εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στον τελικό της Eurovision 2021. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκλεψε την παράσταση και εντυπωσίασε τραγουδώντας 16 χρόνια μετά το Number 1, ωστόσο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν την εξωτερική της εμφάνιση.

Το body shaming δε σεβάστηκε ούτε την Έλενα Παπαρίζου!

Η Ελεονώρα Μελέτη, βλέποντας όλα όσα γράφονται θέλησε να γράψει ένα ποίημα στα social media για το body shaming, αποδοκιμάζοντας έτσι τον ρατσισμό σχετικά με τα κιλά των ανθρώπων.

Η Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή τα σχόλια για τα παραπάνω κιλά της Έλενας Παπαρίζου από χρήστες του Διαδικτύου, θέλησε να γράψει ένα ποίημα στα social media για το body shaming

«Πολλή κουβέντα γίνεται αυτές τις μέρες για κιλά, σχόλια κλπ κλπ. Και εμπνεύστηκα ένα ποιηματάκι, σας το αφιερώνω… Μπαντάνα και γυαλιά, μαγιώ και αλμύρα, κοίτα που φτάνει καλοκαίρι, τι θα μας φέρει η μοίρα; Προσμένω με χαρά, να αμοληθώ στις νήσους και ας δεχτώ για τα κιλά, και σχόλια φούλ μίσους».

Έλενα Παπαρίζου - Eurovision 2021: «Bullying» στο Twitter για τα κιλά της

«Ζούμε σε μια εποχή της ψεύτικης εικόνας, που εκθειάζεται μονάχα το σώμα μίας γοργόνας. Πόσο ρηχό και ποταπό αυτό που μας συμβαίνει, λες κ είμαστε ωχτροί χωρίς τίποτα να μας δένει. Αφήστε βρε τα μίζερα, τα λόγια τα χυδαία, και δείτε στο καθένα μας τα όσα έχει ωραία. Μονάχα έτσι θα γενεί ο κόσμος πιο ωραίος. Κ ο τρόπος επαφής ακόμα πιο πηγαίος. Κ εδώ εγώ σας Χαιρετώ σας στέλνω κ φιλάκια, Ειρήνη υμίν θα εύχομαι σε όλα τα παιδάκια!»

Ελεονώρα Μελέτη: Ποια πρώην συνεργάτιδά της παίρνει μαζί της στο Mega;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top