Κατερίνα Λέχου: Τι θα κάνει αν συναντήσει τυχαία τον Γιώργο Κιμούλη;

Η αφοπλιστικά ειλικρινής απάντηση της ηθοποιού

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κατερίνας Λέχου

Για το ελληνικό #metoo και τα όσα αποκάλυψε για τον Γιώργο Κιμούλη τον περασμένο Φεβρουάριο, μίλησε η Κατερίνα Λέχου στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ.

Η ταλαντούχα ηθοποιός απάντησε και στην ερώτηση του τι θα έκανε αν τον έβλεπε τυχαία στον δρόμο.

Κατερίνα Λέχου: «Δεν μπορεί ο καθένας να τσαλαπατάει την προσωπικότητά σου»

«Αν συναντούσα σήμερα τον Κιμούλη στον δρόμο, θα τον χαιρετούσα. Τι άλλο; Πάντα τον χαιρετάω και του μιλάω κανονικά. Εγώ δεν έχω κάτι. Δε με πήρε τηλέφωνο μετά. Θεωρώ πως σε το θέμα της ψυχολογικής και της λεκτικής βίας, ξεκινάει κι από εμάς σε έναν μεγάλο βαθμό. Ο άλλος βλέποντας μας, βλέπει τις "ρωγμές" και τις αδυναμίες μας και εισρέει μέσα μας και κάνει αυτά που κάνει. Εγώ πρέπει να κάνω ανάληψη της δικής μου ευθύνης. Είχα έλλειψη γνώσης. Αν δεν είχε ανοίξει η ιστορία με τη Σοφία Μπεκατώρου, δε θα το έλεγα ποτέ», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Μάνος Στρατάκης Κατερίνα Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου σε πρόσφατη έξοδο με τον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κατερίνα Λέχου: Η Μπεκατώρου άνοιξε μεγάλο δρόμο, της ανήκουν όλα τα εύσημα

«Δε με βοήθησε η αποκάλυψη που έκανα για τον Κιμούλη να το ξεπεράσω. Με βοήθησε η δουλειά που έχω κάνει πολλά χρόνια πριν. Δεν είχα κανένα λόγο να το ξεφορτωθώ τώρα δημόσια για να το ξεπεράσω. Για άλλο λόγο το είπα. Το είπα για να βοηθήσω αυτόν τον μηχανισμό. Δεν ένιωσα ανακούφιση όταν το είπα δημόσια. Το πιο δύσκολο είναι να ομολογήσεις στον εαυτό σου ορισμένα πράγματα. Γιατί άφησες κάποιον να σε παραβιάσει με αυτόν τον τρόπο. Ο πιο δύσκολος κριτής μας είναι ο καθρέφτης μας. Αυτό το έχω κάνει 17-18 χρόνια πριν. Δεν κλήθηκα τώρα να το κάνω. Για αυτό και το σκέφτηκα πολύ πριν το κάνω. Το είχα πει στους δικούς μου ανθρώπους πριν», συμπλήρωσε η Κατερίνα Λέχου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top