Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Ο πατέρας μου είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά»

Μία εξομολόγηση ψυχής του αγαπημένου τραγουδιστή στο Πρωινό

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Πρωινό, όπου μίλησε για τις συμμετοχές της Eurovision, για τα απαράδεκτα σχόλια που δέχτηκε η Έλενα Παπαρίζου, αλλά και για το δημόσιο ξέσπασμα που είχε κάνει για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

«23 Μαΐου κάνω συναυλία αν στείλετε αστυνομία να ξέρετε ποιον θα συλλάβετε»

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης προχώρησε και σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τον πατέρα του, τον οποίο έχασε το 2015. Μια δύσκολη σχέση που δεν αποκαταστάθηκε ποτέ… Η Φαίη Σκορδά τον άκουγε με αμέριστη προσοχή, μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της στον αέρα της εκπομπής.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Οι ONE διαλύθηκαν όταν αποφάσισα εγώ να φύγω»

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης προχώρησε και σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τον πατέρα του, με τον οποίο οι σχέσεις τους δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ.

«Οι σχέσεις μας δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ. Η επαφή μας κόπηκε με δική μου πρωτοβουλία. Είχα περάσει πολύ άσχημα. Είχαμε περάσει πολύ άσχημα. Είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά. Μετάνιωσε. Συγχώρησα, αλλά δεν ξέχασα. Προτίμησα να κρατήσω τα καλά πράγματα, ήταν λίγα. Δεν θα ήθελα να γίνω πατέρας και πολύ πιθανό να οφείλεται σε αυτό. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα συμπεριφερθώ έστω και 1% όπως μου φέρθηκε εμένα. Τον κατανοώ μετά από χρόνια, πρέπει να καταλαβαίνουμε… Αν θέλει να κάνει τη ζωή του κάποιος, να την κάνει δίχως να πάρει στον λαιμό του αθώες ψυχές. Τα παιδιά είναι ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Είχα έναν κάκιστο πατέρα, δεν έκανε για γονιός»

«Ο κακός σύζυγος δεν είναι καλός πατέρας, ποτέ! Ποτέ! Ο δολοφόνος αν σκοτώσει κάποιον δεν σημαίνει ότι δεν είναι δολοφόνος, για όλους τους υπόλοιπους. Είμαι κάθετος σε αυτό το πράγμα. Χάνω τα λόγια μου, σαστίζω…», σημείωσε επίσης ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top