«23 Μαΐου κάνω συναυλία αν στείλετε αστυνομία να ξέρετε ποιον θα συλλάβετε»

Ξέσπασε γνωστός τραγουδιστής με τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊο

Δείτε όσα είπε πρόσφατα ο τραγουδιστής στο The 2Night Show

Mε ένα μακροσκελές κείμενο, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ξέσπασε κατά των μέτρων του κορωνοϊού, ενημερώνοντας τον πρόεδρο της Κύπρου αλλά και τον υπουργό Υγείας ότι στις 23 του Μαΐου θα δώσει συναυλία σε κλειστό χώρο στην Κύπρο.  

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Είχα έναν κάκιστο πατέρα, δεν έκανε για γονιός»

Ο Κύπριος τραγουδιστής φανερά αγανακτισμένος σχολίασε τον τρόπο που αντιμετωπίζεται το τραγούδι κι ο πολιτισμός. «Το πρόβλημα μου είναι με εσάς, την πολιτεία της επιλεκτικής επιβολής των νόμων, το κράτος των δέκα μέτρων και δέκα σταθμών που δίνετε άδειες και που επιτρέπετε εκδηλώσεις με χιλιάδες κόσμου κατά το δοκούν και συλλαμβάνετε κάποιες δεκάδες ανθρώπους ή κρατάτε κλειστούς κλάδους όπως ο δικός μου, που θα μπορούσαν να είναι ανοικτοί κι ευκολότερα και με όλα τα απαραίτητα μέτρα φυσικά», έγραψε μεταξύ άλλων.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Οι ONE διαλύθηκαν όταν αποφάσισα εγώ να φύγω»

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

Εξοχότατε Πρόεδρε της Δημοκρατίας και αξιότιμε Υπουργέ Υγείας,
Είμαι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Τραγουδιστής.
Είμαι κι εγώ Πρωταθλητής Ψυχαγωγίας τα τελευταία 5 χρόνια στο νησί με μεταγραφές σε και από την Ελλάδα.
Εγώ και οι συνάδελφοι μου γιατί δεν δικαιούμαστε να είμαστε ανοιχτοί; Γιατί δεν δικαιούμαστε να γιορτάζουμε και εμείς; Να είμαστε δημιουργικοί και ζωντανοί; Να διεξάγουμε ή να παρακολουθούμε μουσικές και θεατρικές παραστάσεις;
Γιατί οι άλλοι μπορούν; Ποιον τρόπο έχουν για να επιτυγχάνουν τον σκοπό τους εις βάρος μου; Εις βάρος των υπολοίπων πολιτών;Και τονίζω γιατί δεν θέλω ούτε μπελάδες, ούτε έχθρες, ούτε παρεξηγήσεις:
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον κόσμο της Ομόνοιας που γιόρτασε. Συγχαρητήρια στην ιστορική ομάδα τους.
Ούτε με τους πιστούς που εκκλησιάζονται έχω κανένα πρόβλημα.
Φαντάζομαι πως όλοι αυτοί θα κατανοήσουν το δικό μου πρόβλημα και είμαι σίγουρος ότι θέλουν διακαώς να τραγουδήσουν και να διασκεδάσουν και αυτοί, να πάνε σε θέατρα και συναυλίες. Το πρόβλημα μου είναι με εσάς, την πολιτεία της επιλεκτικής επιβολής των νόμων, το κράτος των δέκα μέτρων και δέκα σταθμών που δίνετε άδειες και που επιτρέπετε εκδηλώσεις με χιλιάδες κόσμου κατά το δοκούν και συλλαμβάνετε κάποιες δεκάδες ανθρώπους ή κρατάτε κλειστούς κλάδους όπως ο δικός μου που θα μπορούσαν να είναι ανοιχτοί και ευκολότερα και με όλα τα απαραίτητα μέτρα φυσικά.
Σας ρωτώ με αγανάκτηση,
Γιατί ο πολιτισμός είναι το κλωτσοσκούφι αυτής της χώρας;
Γιατί οι τόσοι πολλοί άνθρωποι των τεχνών, του πολιτισμού , της ψυχαγωγίας και του θεάματος, απαξιωμένοι, να κάθονται σπίτι τους, να είναι άπραγοι και παροπλισμένοι, να γυρεύουν άλλες δουλειές ή να ζητούν δανεικά;
Γιατί σκοτώνετε τις τέχνες, τον πολιτισμό, τη ψυχαγωγία, τη διασκέδαση;
Υπήρξα λάβρος υποστηρικτής της ατομικής και συλλογικής ευθύνης για την αντιμετώπιση της Πανδημίας, νομοταγής και επικριτικός προς τους αρνητές και παρανομούντες.

 

Εξοχότατε Πρόεδρε της Δημοκρατίας και αξιότιμε Υπουργέ Υγείας, Είμαι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Τραγουδιστής. Είμαι κι...

Δημοσιεύτηκε από Konstantinos Christoforou στις Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top