Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Είχα έναν κάκιστο πατέρα, δεν έκανε για γονιός»

Η εκ βαθέων εξομολόγηση του Κύπριου τραγουδιστή

Το πρώην μέλος των ONE μίλησε στο Happy Day

Είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε για την προσωπική του ζωή, τις πλαστικές επεμβάσεις, τις παρενοχλήσεις αλλά και για τον άνθρωπο που τον έφερε στη ζωή

«Σ' ένα τέταρτο» μας τραγουδά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου 

Ο τραγουδιστής από την Κύπρο εξήγησε στην εκπομπή στο Happy Day τους λόγους που δε θέλει να κάνει οικογένεια και παιδί, αλλά και για τον πατέρα του, τον οποίο χαρακτήρισε ως... κάκιστο γονιό.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

«Θαυμάζω τους ανθρώπους που κάνουν οικογένεια, εγώ ποτέ δεν ήθελα παιδί. Αυτός που κάνει ένα παιδί πρέπει να το θέλει και πρέπει να είναι εντάξει σε αυτό το πράγμα. Αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στην τεράστια υπευθυνότητα που χρειάζεται το να γίνεις γονέας, δεν πρέπει να το κάνεις. Αυτή ήταν και η διαφωνία μου με τον πατέρα μου όταν ήμουν μικρός. Δεν ήταν καλός πατέρας, ήταν κάκιστος πατέρας. Ο μπαμπάς μου ήταν εξαιρετικός τραγουδιστής, αλλά δεν έκανε για γονιός», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος. 

«Δύσκολα τα πράγματα» για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου

Όσον αφορά στα όσα ακούγονται τελευταία για τον χώρο του θεάματος, μοιράστηκε τη δική του εμπειρία: «Έβλεπα κάποιες φορές περίεργες κινήσεις, αλλά ήμουν πολύ δυνατός, τις σταματούσα κι έφευγα. Ήξερα να αποφεύγω τις κακοτοπιές. Αυτά που ακούω στον χώρο του θεάτρου είναι θλιβερά, συνταρακτικά. Αυτά ήταν από ανθρώπους του χώρου που είχαν ισχύ, αλλά φρόντισα να θέσω όρια». 

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Η τηλεοπτική πρόταση που απέρριψε

«Παλαιότερα έκανα τα πάντα για έναν έρωτα, αλλά όχι πια στα 40 που είμαι. Η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι να παρατήσω τα πάντα για τρία χρόνια, δεν ασχολιόμουν με τη δουλειά μου. Είναι αυτό που λέμε ότι όλος ο κόσμος είσαι εσύ. Τώρα είμαι μόνος μου και είμαι καλά», εξομολογήθηκε για την προσωπική του ζωή.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top