Χατζηγιάννης: Μας συστήνει τον πατέρα του και τον επίγειο παράδεισό τους

Ακούστε τον πατέρα του τραγουδιστή να ψέλνει

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και σπάνια μοιράζεται με τους followers του στιγμές από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση και σύστησε τον πατέρα του, Γιάννη, αλλά και τον επίγειο παράδεισό τους, ένα κτήμα με διάφορα φυτά και δέντρα.

Έτσι ήταν στην εφηβεία ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Μάλιστα, στο βίντεο που ανέβασε ο τραγουδιστής στο Instagram ο πατέρας του ψάλλει ένα απολυτίκιο δείχνοντας πόσο υπέροχη φωνή έχει και από πού κληρονόμησε ο γιος του αυτό το ταλέντο.

«Σπάνιος άνθρωπος ο πατέρας μου. Ευχή μου να κατορθώσω να του μοιάσω έστω και λίγο.
Νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας μια ακόμα πιο σπάνια στιγμή του, μέσα σε αυτό τον προσωπικό του παράδεισο. Ένα χώρο που δημιούργησε από το μηδέν με τα ίδια του τα χέρια για να “κρύβεται” από τις φωταψίες και το θόρυβο της πόλης. Εδώ καλλιεργεί σχεδόν τα πάντα και ΟΛΑ τα προσφέρει απλόχερα σε φίλους, συγγενείς και οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Κάπως έτσι μοιράζεται μαζί μου ένα αγαπημένο του εκκλησιαστικό απολυτίκιο που τον ακολουθεί δεκαετίες ολόκληρες… Τι πιο όμορφο και ξεχωριστό από το να μοιράζεσαι… #mydad #familytime” έγραψε ο αγαπημένος τραγουδιστής κάτω από το βίντεο με τον πατέρα του!», σχολίασε ο  τραγουδιστής κάτω από την ανάρτησή του.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top