Χριστίνα Μπόμπα: Πόσα κιλά έχει πάρει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της;

Η πανέμορφη σύζυγος του Τανιμανίδη κυοφορεί δίδυμα κοριτσάκια!

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανυπομονεί να γεννηθούν οι κορούλες του!

Η Χριστίνα Μπόμπα πρόκειται σύντομα να φέρει στον κόσμο δύο κοριτσάκια, αφού είναι 8 μηνών έγκυος σε δίδυμα. 

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη έχει υπάρξει άκρως εξομολογητική κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, καθώς έχει μοιραστεί και τις καλές και τις άσχημες στιγμές της. 

Χριστίνα Μπόμπα–Σάκης Τανιμανίδης: Ρομαντική έξοδος λίγο πριν γίνουν γονείς

Η πανέμορφη influencer είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί για λίγες μέρες μέσα στον Φεβρουάριο, ενώ αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη πως έμεινε έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση. Είναι πολύ σημαντικό που μία Ελληνίδα influencer με τόσο μεγάλο κοινό προχώρησε σε μια τόσο προσωπική αποκάλυψη, καθώς συμβάλλει στο να μειωθούν τα ταμπού γύρω από τη μητρότητα! 

Χριστίνα Μπόμπα: Το έριξε στον χορό στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Χριστίνα Μπόμπα: Πρήστηκαν τα χέρια της λόγω της εγκυμοσύνης 

Η Χριστίνα Μπόμπα, πάντως, φαίνεται άκρως ευτυχισμένη στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και δείχνει πως απολαμβάνει την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Σήμερα, μάλιστα, έκανε ένα Q&A και απάντησε σε ερωτήσεις από τους διαδικτυακούς της φίλους. Φυσικά, οι περισσότερες αφορούσαν την εγκυμοσύνη της! 

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Άλλαξαν σπίτι λίγο πριν γίνουν γονείς

Μεταξύ άλλων η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη αποκάλυψε πως έχει πάρει 14 κιλά στην εγκυμοσύνη και «συνεχίζει», καθώς έχει ακόμα ένα μήνα μέχρι να φέρει στον κόσμο τις μικρές της. Επίσης, είπε πως την Κυριακή μπαίνει στην 33η εβδομάδα της κύησής της, ενώ τα μωράκια της έχουν το μέγεθος ενός πεπονιού το καθένα! 

Τέλος, η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε σε ερώτημα follower της σχετικά με τον λόγο που φοράει τα δαχτυλίδια της σε μορφή κολιέ: «Γιατί πρήστηκαν τα χέρια μου και δεν χωράνε και δεν θέλω να τα αποχωριστώ»! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top