Γιάννης Λάτσιος - Κατερίνα Γκαγκάκη: Πήγαν για καφέ και της πήρε ανθοδέσμη!

Οι δύο πρώην συνεργάτες απόλαυσαν το γεύμα τους σε γνωστό εστιατόριο

Όλα όσα είχε πει η Κατερίνα Γκαγκάκη σε συνέντευξή της για το περιστατικό που είχε λάβει μέρος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα το 2019

Μετά το άνοιγμα της εστίασης, πολλοί είναι οι Έλληνες celebrities που αποφάσισαν να βγουν σε κάποιο καφέ ή εστιατόριο και να συναντηθούν με φίλους και συνεργάτες μετά από τόσο καιρό! 

Έτσι αποφάσισαν να κάνουν και ο Γιάννης Λάτσιος με την Κατερίνα Γκαγκάκη. Ο φωτογραφικός φακός τους πέτυχε στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνουν ένα γεύμα σε γνωστό εστιατόριο και να έχουν μια χαλαρή κουβέντα.  

Η Κατερίνα Γκαγκάκη για το ΑΠΘ: «Είναι από τα σημεία που θα ήθελα να σβήσω»

Κατερίνα Γκαγκάκη και Γιάννης Λάτσιος/ NDP

Ο πρώην διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 γνωρίζει την Κατερίνα Γκαγκάκη εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ενώ έχουν συνεργαστεί αφού η ίδια ήταν επί χρόνια διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του ομίλου, αλλά είχε υπάρξει και κριτής στο X-factor. Είναι δύο πολύ καλοί φίλοι που ο ένας απολαμβάνει την παρέα του άλλου.  

Κατερίνα Γκαγκάκη: Σταματάω από την τηλεόραση

Μάλιστα, στη χθεσινή τους συνάντηση ο Γιάννης Λάτσιος φαίνεται πως πήγε μια ανθοδέσμη στην Κατερίνα Γκαγκάκη, πιθανότατα ως δώρο για τα γενέθλια της παρουσιάστριας στις 22/5! 

Κατερίνα Γκαγκάκη/ NDP

Στο τέλος αποχαιρετίστηκαν και αποχώρισαν ξεχωριστά από το εστιατόριο. Η Κατερίνα Γκαγκάκη φορούσε ένα casual σύνολο σε nude αποχρώσεις, το οποίο συνδύασε με μια φούξια μάσκα.  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top