MasterChef 5- Ανούς: Ποζάρει με μαγιό μαζί με γνωστή αθλήτρια!

H πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Όλα όσα είπε η Ανούς μετά την αποχώρησή της από το MasterChef 5 για τη σχέση της με τον Διονύση/ «Στη Φωλιά των Κου Κου» (11/5/2021)

Μετά την αποχώρησή της από το MasterChef 5, η Ανούς Χεριμιάν φαίνεται πως έχει ανάγκη να χαλαρώσει και να απολαύσει το καλοκαίρι.  

Πάνος Ιωαννίδης: Όσα είπε on camera για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5

Και ποιος καλύτερος τρόπος για να το κάνει αυτό από το να πάει για ένα μπάνιο στη θάλασσα; Η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef 5 βρέθηκε χθες, Τετάρτη, στα νερά της Βάρκιζας. Μάλιστα, δεν ήταν η μόνη γνωστή στην παραλία, αφού στην παρέα της ήταν και μια πολύ γνωστή Ελληνίδα αθλήτρια! 

Η Ανούς του MasterChef 5 πήγε στη θάλασσα για το πρώτο της μπάνιο/ NDP

Ο λόγος για την Πωλίνα Τριγωνίδου, η οποία από ότι φαίνεται γνωρίζει την επίδοξη σεφ. Οι δυο τους βούτηξαν στη θάλασσα, ενώ δεν αμέλησαν να βγάλουν και selfie! 

Η Ανούς συναντήθηκε με την αθλητρια πετοσφαίρισης, Πωλίνα Τριγωνίδου!

Μπορεί να είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε την Ανούς Χεριμιάν πίσω από τον πάγκο της κουζίνας του Masterchef, όμως χθες την είδαμε πιο όμορφη από ποτέ. Στο μπάνιο της στη θάλασσα, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο αθλητικό μαγιό που αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της. Αντίθετα, η Πωλίνα Τριγωνίδου ήταν ελαφρώς πιο μαυρισμένη και επέλεξε ένα μαγιό με πιο κλειστό ντεκολτέ στους τόνους του γαλάζιου.  

Ανούς - Διονύσης: Πως είναι η σχέση τους μετά την αποχώρησή της από το MasterChef 5; 

Η Ανούς κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική δεκάδα του MasterChef 5! Το  διάστημα που βρισκόταν στον διαγωνισμό μαγειρικής ήρθε πολύ κοντά με τον Διονύση, ο οποίος παραμένει στο παιχνίδι. 

MasterChef 5 - Ανούς: «Ο Διονύσης μαζί μου ήταν ρομαντικός και γλυκός»

Μάλιστα, σε πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», η πρώην διαγωνιζόμενη άφησε αρκετά ερωτηματικά για το μέλλον της σχέσης της με τον επίδοξο φιναλίστ: «Θα ήθελα και εγώ να είμαι ακόμα στον διαγωνισμό. Μου λείπει» είχε πει χαρακτηριστικά, μιλώντας και για τον διαγωνισμό αλλά και για τον Διονύση.  

MasterChef – Ανούς: Η αινιγματική απάντηση για το μέλλον της με τον Διονύση

Το σίγουρο είναι πως μέχρι να βγει ο Διονύσης από το σπίτι του MasterChef, είτε ως νικητής είτε όχι, η Ανούς θα συνεχίσει τις βόλτες της και ίσως ο φωτογραφικός φακός να την «πετύχει» και σε κάποιο άλλο σημείο της Αθήνας.  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top