Κατσαβού: Η δυσκολότερη ερώτηση του γιου της μετά τον θάνατο του Βουτσά

Ο Φοίβος «έχασε» τον μπαμπά του, Κώστα Βουτσά, πολύ μικρός

Για τη ζωή της με τον γιο της μετά τον χαμό του Κώστα Βουτσά μίλησε η Αλίκη Κατσαβού στη νέα της συνέντευξη, ενώ αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της σχέδια και στις κόρες του διάσημου ηθοποιού.

Αλίκη Κατσαβού: Τα παιχνίδια στο Ζάππειο με τον γιο της, Φοίβο Βουτσά

Πιο συγκεκριμένα, η Αλίκη Κατσαβού είπε: «Μετά από τον χαμό του Κώστα επικεντρώθηκα στις ανάγκες του παιδιού και όχι στις δικές μου. Γιατί όφειλα στο παιδί να έχει μια υγιή πορεία και εξέλιξη και να περάσει ομαλά το πένθος».

κατσαβού βουτσας

Παλαιότερο στιγμιότυπο της Αλίκης Κατσαβού με τον Κώστα Βουτσά που δεν είναι πια στη ζωή και τον γιο τους, Φοίβο

«Την Μεγάλη Παρασκευή πήγαμε ένα στεφάνι με τον Φοίβο στο νεκροταφείο και με ρώτησε αν εκεί ήταν ο Κώστας. Αυτή ήταν μια δύσκολη ερώτηση. Του την απάντησα, όπως καταλαβαίνω και νιώθω, και το δέχθηκε. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, πήγαμε παρακάτω» πρόσθεσε η ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

Η Αλίκη Κατσαβού για την περιουσία του Κώστα Βουτσά και τις κόρες του

«Σε όσα γράφοντα για τα περιουσιακά στοιχεία των κοριτσιών, δε θέλω να πάρω θέση. Εγώ είμαι εξ αγχιστείας συγγενής. Τα κορίτσια είναι εξ αίματος και ότι κύμα και να έρθει, στην πορεία θα βρουν τη νηνεμία. Εγώ είμαι η νέα οικογένεια που προστέθηκε και δε θέλω με τη γνώμη μου ή την οπτική μου να αλλοιώσω την οποιαδήποτε σχέση θα δημιουργήσει ο Φοίβος στο μέλλον με εκείνες και τα παιδιά τους. Δεν ανακατεύομαι καθόλου», τόνισε η Αλίκη Κατσαβού.

Αλίκη Κατσαβού: «Μέσα στην πανδημία που ναυάγησε η θεατρική μου εταιρεία και έχασα 25 παραστάσεις»

Όσον αφορά στα επαγγελματικά της σχέδια και το πως τα επηρέασε η πανδημία του κορωνοϊού, η ηθοποιός σημείωσε: «Μέσα στην πανδημία που ναυάγησε η θεατρική μου εταιρεία και έχασα 25 παραστάσεις. Τα “διλήμματα” ήταν μεγάλη σωτηρία. Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα δεν έχω κανένα λόγο να μην κάνω τα “διλήμματα” ξανά αλλά θα εξετάσω τις προτάσεις».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top