Τάμτα: «Δε σκεφτόμαστε να κάνουμε οικογένεια με τον Πάρη»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή

Για τη σχέση της με τον Πάρη Κασιδόκωστα μίλησε η Τάμτα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2night Show».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε μέσα σε όλα για την προσωπική της ζωή και την σκέψη να δημιουργήσει εκ νέου οικογένεια.

Πάρις Κασιδόκωστας – Τάμτα: Δείτε το υπέροχο σπίτι τους δίπλα στη θάλασσα

«Δεν έχω καθόλου στα σχέδια μου, Γρηγόρη, να ξανακάνω οικογένεια. Είναι σαν να έχω οικογένεια, έξι χρόνια μαζί είμαστε. Δεν κάνουμε απαραίτητα αυτές τις κουβέντες με τον σύντροφο μου και δεν κανονίζω τίποτα. Είμαι πάρα πολύ καλά και βλέπουμε. Είμαι σε αυτή τη φάση… Ποτέ δεν ξέρεις γενικά στη ζωή σου και καλά λένε «ποτέ μη λες ποτέ». Ποτέ δεν ξέρεις… Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν είμαστε σε αυτή τη φάση. Δεν είναι προτεραιότητα σίγουρα οπότε δεν το συζητάμε. Τώρα, αν φέρει ο καιρός και οι συνθήκες. Μακάρι σε όλα να μπορούσαμε να ζούμε στο σήμερα, την στιγμή και να μη σκεφτόμαστε συνέχεια το παρελθόν και το μέλλον».

Η έκπληξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην Τάμτα

Ο Γρηγόρης ρώτησε την Τάμτα πως και δεν είναι στο δυναμικό της Panik λόγω του συντρόφου της, Πάρη Κασιδόκωστα. «Συναντώ κόσμο που θεωρεί δεδομένο ότι είμαι στην Panik και τους λέω όχι είμαι στη Minos. Eίναι μια δική μου απόφαση και την στηρίζω. Δε χρειάζονται πολλές εξηγήσεις» είπε η τραγουδίστρια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top