Η Σοφία Φιλιππίδου αποκαλύπτει: «Δέχθηκα από μικρό παιδί κακοποίηση»

Έτσι το αντιμετώπισε η αγαπημένη ηθοποιός

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Σοφίας Φιλιππίδου στο «Πάμε Δανάη!»

Για πάνω από τέσσερις δεκαετίες έχει κατακτήσει το θέατρο και την τηλεόραση με το υποκριτικό της ταλέντο.

Το πρωί της Τετάρτης η Σοφία Φιλιππίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ελληνικό metoo, την κακοποίηση που δέχθηκε η ίδια, αλλά και τον τρόπο που το αντιμετώπισε.

Σοφία Φιλιππίδου: Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της!

Σοφία Φιλιππίδου

Η Σοφία Φιλιππίδου αντιμετωπίζει όλα της τα προβλήματα μέσα από την τέχνη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Το #metoo είναι κίνημα για το οποίο πρέπει να μιλάμε. Έπρεπε να έχει γίνει πολλά χρόνια πριν. Δυστυχώς έσκασε στον χώρο μας και στον αθλητισμό. Οφείλουμε συγχαρητήρια σε όσους μίλησαν. Είναι ήρωες. Πρέπει να τους στηρίζουμε και να τους ενθαρρύνουμε. Ηρωικό πράγμα να μιλάει κάποιος για την κακοποίηση ή τον βιασμό που υπέστη. Δέχθηκα στη ζωή μου από μικρό παιδί κι αργότερα στον χώρο μου, κάτι που θα λέγαμε κακοποίηση, έχω αναφερθεί στα κείμενά μου και στο βιβλίο μου. Δε θέλω να τα δίνω στο πιάτο. Μ’ αρέσει να τα κάνω τέχνη. Αν ανατρέξετε σε κείμενα ή συνεντεύξεις μου, αναφέρομαι σε κακοποιητικές συμπεριφορές που υπέστην, σε bullying. Μου φέρνει αμηχανία να μιλάω για αυτά. Έκανα τόσα πράγματα επαγγελματικά που είναι άδικο να σταθώ στο πόσο δύσκολο είναι να σταθεί στον χώρο αυτό», είπε αρχικά.

Σοφία Φιλιππίδου: Το άγνωστο περιστατικό με τον Λάκη Λαζόπουλο που την άφησε...άφωνη!

Στη συνέχεια, η ίδια δήλωσε: «Από τη μεριά μου, πολλές φορές βάζω τον εαυτό μου στη θέση του κακοποιητή μου. Δε γνωρίζουμε γιατί κάποιος κακοποιεί ή κάνει bullying. Κατάφερα από αυτό που έπαθα να κάνω τέχνη. Πάει να πει ότι τα επεξεργάστηκα, τα θεώρησα κομμάτι της δουλειάς μου, και μέσα από αυτά να πάω πιο πέρα από αυτά. Καλύτερα να μιλάω για αυτά που έκανα επαγγελματικά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top