Βασίλειος Κωστέτσος: Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του

Η μητέρα του γνωστού σχεδιαστή έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες

«Εκεί ψηλά στο άπειρο.... Έγινες ένα με το σύμπαν... Το πέρασμά μας είναι μόνο στιγμές....& αισθήματα....» έγραψε ο σχεδιαστής κάτω από το συγκινητικό βίντεο

Την πολυαγαπημένη του μητέρα, Άννα Κωστέτσου, «έχασε» πριν από λίγες μέρες ο Βασίλειος Κωστέτσος. Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας και η αδελφή του, Πόλα, πενθούν για το χαμό της μαμάς τους, στην οποία είπαν σήμερα το τελευταίο «αντίο» στο Πρώτο Νεκροταφείο.

Νέο πένθος για τον Βασίλειο Κωστέτσο - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Ο ίδιος, συντετριμμένος, μοιράστηκε με τους followers της στιγμές από την κηδεία της μητέρας του.

«Σήμερα σε είδαμε για τελευταία φορά…. Ο πόνος ασύλληπτος….Μανούλα μας… Είναι σαν ψέματα αλλά είναι αλήθεια… Αγγίξαμε και χαϊδέψαμε το κούτελο σου για τελευταία φορά…. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά που δεν πρόλαβα και η Πόλα ένα μεγάλο φιλί! Επίσης στέλνω μια τεράστια ΑΓΚΑΛΙΑ σε όλους όσους σε τίμησαν με συλλυπητήριες ευχές και τους Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου! Έχε Γεια» ήταν τα λόγια του στο Instagram.

Βασίλειος Κωστέτσος Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του

Βασίλειος Κωστέτσος κηδεία της μητέρας του

Ο Βασίλειος Κωστέτσος ήταν ιδιαίτερα δεμένος με τη μητέρα του η οποία επί χρόνια βρισκόταν στο πλευρό τους σε όλα. Ήταν στο ατελιέ του ατελείωτες ώρες και φρόντιζε όλες τις λεπτομέρειες για τις νέες τους δημιουργίες και τις κολεξιόν του.


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top