Ο Απόστολος Ρουβάς αποκαλύπτει πρώτη φορά ότι έχει σύντροφο! 

Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά μιλά για τα προσωπικά του

Είναι ο μικρότερος αδερφός του Σάκη Ρουβά κι εκτός του ότι μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, είναι και πολύ δεμένοι.

Απόστολος Ρουβάς: Ο άγνωστος αρραβώνας που είχε κάνει στο παρελθόν

Ο Απόστολος Ρουβάς που διαθέτει το ταλέντο της μαγειρικής, βρέθηκε καλεσμένος στα «Μεσάνυχτα» και μίλησε για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη. 

Απόστολος Ρουβάς

Ο Απόστολος Ρουβάς, ο μικρός αδελφός του Σάκη Ρουβά, είναι σεφ 

Ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» αναφέρθηκε στον διάσημο αδερφό του, το διαζύγιο των γονιών του, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι δεν είναι μόνος στην προσωπική του ζωή.

Οικογένεια Ρουβά: Αυτά είναι τα τρία αδέλφια του Σάκη!

«Τη δεδομένη στιγμή δεν είμαι μόνος. Δήλωση. Αυτό είναι κάτι που δε μοιράζομαι εύκολα. Το πόσο καιρό είμαι με έναν άνθρωπο, γιατί είμαι, ποιος είναι, είναι κάτι τελείως προσωπικό δικό μου. Μπορεί να το μαθαίνουν τώρα αλλά μπορεί να μην είναι τώρα, να είναι πιο παλιό», δήλωσε, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι αρκετές φορές μαγειρεύει για τη σύντροφό του. 

Απόστολος Ρουβάς: «Κανένας δε θα σε πλήρωνε, απλά επειδή λέγεσαι Ρουβάς»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο διαζύγιο των γονιών του, κάτι που του στοίχισε πάρα πολύ: «Ήμουν αρκετά μικρός όταν πήραν διαζύγιο οι γονείς μου, επτά χρόνων. Καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά. Για ένα παιδί σε αυτή την ηλικία το σημαντικό είναι ότι βιώνει μια έντονη κατάσταση, όπου δεν μπορεί να καταλάβει τι την προκαλεί, θέλει απλά να τελειώσει όλο αυτό. Μου πήρε χρόνο να συμφιλιωθώ με όλο αυτό».

 

Πήγη: https://www.alphatv.gr/show/mesanuhta/

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top