Οικογένεια Ρουβά: Αυτά είναι τα τρία αδέλφια του Σάκη!

Η εκπληκτική τους ομοιότητα

Αδέλφια Του Σάκη Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με την Κάτια Ζυγούλη, έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Ωστόσο, ο αγαπημένος ποπ σταρ προέρχεται κι εκείνος από μία πολύτεκνη και αγαπημένη οικογένεια. 

Family goals: Η υπέροχη δημόσια εμφάνιση της οικογένειας Ρουβά!

Οι γονείς του, Κώστας Ρουβάς και Άννα Μαρία Παναρέτου, απέκτησαν τρία παιδιά. Τον Σάκη, ο οποίος είναι και ο μεγαλύτερος, τον Βασίλη 46 ετών και τον Απόστολο 44 ετών. 

Τα τρία αδέλφια μεγάλωσαν στην Κέρκυρα στηρίζοντας το ένα το άλλο. Οι γονείς τους χώρισαν και ο πατέρας τους ξαναπαντρεύτηκε κάνοντας τον τέταρτο γιο της οικογένειας, τον Νίκο Ρουβά, ο οποίος είναι 30 ετών!

Όλα τα χρόνια που ο Σάκης σημείωνε τεράστια καριέρα, η οικογένειά του βρισκόταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως ήταν πάντα δίπλα του και τον στήριζε.

Ο αδελφός του Βασίλης είναι πάντα στο πλευρό του, αφού είναι και στενός του συνεργάτης. 

Ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος τα τελευταία δυο χρόνια έχει βγει κι εκείνος στα φώτα της δημοσιότητας, ασχολείται με τη μαγειρική και πέρυσε μαγείρευε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο Mega. Μάλιστα, είχε μιλήσει και για τη σχέση με τα αδέλφια του στην εκπομπή DOT, λέγοντας ότι εκείνος ως μικρότερος ήταν και ο πιο ζωηρός. Φέτος συμμετέχει στο Survivor.

Απόστολος Ρουβάς: «Κανένας δε θα σε πλήρωνε, απλά επειδή λέγεσαι Ρουβάς»

Ο Απόστολος και ο Σάκης είναι τα δυο από τα τέσσερα αδέλφια που μοιάζουν εκπληκτικά!

Ο βενιαμίν της οικογένειας είναι ο ετεροθαλής αδελφός τους, ο Νίκος Ρουβάς, ο οποίος είναι 30 ετών και ζει στην Κέρκυρα.

Έχει κι εκείνος καλλιτεχνική φλέβα, αφού ασχολείται με τη γλυπτική και το ξύλο, ενώ έχει αποφοιτήσει από το Μουσικό σχολείο της Κέρκυρας.

Πρόσφατα, ο Νίκος άνοιξε και το δικό του εργαστήριο γλυπτικής με ξύλα. Αγαπάει πολύ τη μουσικά και παίζει κιθάρα. Πολλά βίντεο έχει ανεβάσει και στo Instagram, όπου φαίνεται να έχει κληρονομήσει το ταλέντο του μεγάλου αδελφού! 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top