Άριελ Κωνσταντινίδη: «Θα πάμε στο δικαστήριο με τον πρώην σύζυγό μου»

Οι κακές σχέσεις με τον πατέρα των παιδιών της και η εξομολόγηση

Αποκαλυπτική ήταν η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη σχετικά με την προσωπική της ζωή και τον γάμο της που έλαβε τέλος μετά την απόκτηση δυο αγοριών!

Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Ένιωθα ακατάλληλη να κάνω παιδιά»

Πριν έναν χρόνο, η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Τάκης Μαργαρίτης, αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2015 με πολιτικό γάμο, σε πολύ στενό κύκλο, ύστερα από πολλά χρόνια φιλίας. Όσοι τους ζούσαν από κοντά έκαναν λόγο για ένα ταιριαστό ζευγάρι, που ήθελε πολύ να αποκτήσει παιδιά. Αυτό συνέβη τον Μάρτιο του 2017, όταν ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια τους, Δαναός και Φοίβος, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Άριελ Κωνσταντινίδη Τάκης Μαργαρίτης

Άριελ Κωνσταντινίδη - Τάκης Μαργαρίτης σε παλαιότερη εμφάνιση / Φωτογραφία: NDP

Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει και η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού για το δύσκολο διαζύγιό της…

«Καμαρώνω πάρα πολύ τον εαυτό μου που μπόρεσα να ανταπεξέλθω σε αυτή μου την απόφαση, που πραγματικά μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ήμουν μια γυναίκα που φοβόμουν πάρα πολύ, με το που παντρεύτηκα, πίστευα ότι θα με δεσμεύσει, το είχα ως φυλακή, ότι χαλάει η σχέση με τον γάμο, όμως ένιωσα ότι γίνομαι πελώρια, απλώθηκα. Ήθελα τον γάμο και την οικογένεια, ήμουν πολύ ερωτευμένη, όχι μόνο με τον άντρα μου, με οτιδήποτε μας συνέβαινε, οπότε για να πάρω αυτή την απόφαση, ήταν μονόδρομος. Είμαι περήφανη που ήμουν τόσο αποφασιστική. Πρώτα απ’ όλα έβαλα τα παιδιά και την εικόνα που θα έχουν αργότερα για τη μητέρα τους. Λειτούργησα υπέρ των παιδιών μου, για τ’ αγόρια μου, καθώς είμαι υποχρεωμένη να είμαι μια μαμά τολμηρή, χωρίς φόβους, με το θάρρος της γνώμης και των επιθυμιών της και να τους προσφέρω ασφάλεια».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ήταν εκείνη που πήρε την απόφαση να χωρίσει: 

«Ναι, εγώ πήρα την απόφαση, γιατί θεωρούσα ότι μπορεί να ήταν επιβλαβές για τα παιδιά. Το να μείνω στη σχέση για τα παιδιά είναι δηλητήριο, σε μια σχέση που οι γονείς δεν είναι χαρούμενοι, που υπάρχει φόβος στο βλέμμα, στις κινήσεις, που δεν έχεις την ελευθερία των επιθυμιών και των λόγων σου; Όταν λύεται ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια στο ζευγάρι, δεν γίνεται τα παιδιά να είναι μέσα στο ίδιο σπίτι».

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Με φιλούσε στη σκηνή. Ήταν χυδαίο»

Πάλεψε και προσπάθησε πολύ να μη χαλάσει η σχέση με τον σύζυγό της: «Πάρα πολύ, κι είναι μεγάλο λάθος ν’ ακούς από επίσημα χείλη “κάνε υπομονή”. Δεν υπάρχει αυτό το θέμα στο ζευγάρι, υπομένω με ποιο σκοπό; Η υπομονή είναι λάθος στη σχέση, γιατί όταν μπαίνει, είναι το μεγαλύτερο δηλητήριο. Καλύτερα να χωρίζεις όταν τα παιδιά είναι μικρά, παρά μεγάλα. Νιώθω μεγάλη ασφάλεια με τον εαυτό μου, κι αυτό μπορώ να το παρέχω στα παιδιά μου, στα ζώα μου και σε όποιον. Έγιναν πολλά ωραία και σπουδαία πράγματα χάρη στον κορωνοϊό, ευτυχώς που ήρθε μια συνθήκη για να μας βάλει σ’ αυτή τη διαδικασία. Το πάω βήμα-βήμα, μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, καθώς πριν έκανα πάρα πολλά σχέδια… Ναι και σε αυτό με βοήθησε η ψυχοθεραπεία. Σχεδόν 13 χρόνια είμαι στον δρόμο του να είμαι όσο περισσότερο συνειδητή, όλα τα κρυφά μου να βγουν στο φως, κι αυτό που σου δίνει, είναι να δεις τη δύναμή σου. Ό,τι έχω κάνει στο παρελθόν μου, δεν θεωρώ ότι ήταν λάθη, δεν γίνονται λάθη, αλλά τα άσχημα που θα σε φέρουν σ’ αυτό που χρειάζεται να πας και συνήθως γίνονται μέσα από πολύ πόνο. Οι μεγάλες αλλαγές έχουν πόνο».

Η σχέση της σήμερα δεν είναι καλή με τον πρώην σύζυγό της: «Όχι, με τον πρώην σύζυγό μου έχω πολύ κακή σχέση, δεν χωρίσαμε καλά, ακόμα υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες οικονομικές, θα πάμε στο δικαστήριο… Δεν είναι καλό αυτό… Αν ήταν αλλιώς, δεν θα χωρίζαμε. Αν ήταν να έχουμε ωραία σχέση, δεν θα υπήρχε λόγος να χωρίσουμε. Δεν είμαστε φίλοι, ακριβώς το αντίθετο, προφανώς, επειδή είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα, γι’ αυτό και υπάρχει, ανάλογα την ανωριμότητα κάποιου ανθρώπου, γι’ αυτό και εκφράζονται πάρα πολύ άσχημα. Τα παιδιά νιώθουν και εισπράττουν αυτόματα τα συναισθήματα που έχουν οι γονείς μεταξύ τους. Δεν θα κάτσω να πω ψέματα, ούτε να παραπληροφορήσω, “αχ, πόσο αγαπάω τον μπαμπά σας”».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top