Έρρικα Πρεζεράκου: Συγκινούν τα λόγια της για την ανιψιά της, Αναστασία

H μικρή δίνει τη μάχη της με τον καρκίνο σε νοσοκομείο των ΗΠΑ

Η Έρρικα Πρεζεράκου δε σταματάει με κάθε τρόπο να στηρίζει την ανιψιά της, τη μικρή Αναστασία, η οποία δίνει τη μάχη της με τον καρκίνο σε νοσοκομείο των ΗΠΑ. 

Συγκλονίζει η Ξένια Πρεζεράκου: «Eίμαι έτοιμη θάνατε, σε κοιτάω στα μάτια»

Η πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ μίλησε στην εκπομπή “Φλερτ” για τη σημαντικότητα της θετικής ενέργειας, υποστηρίζοντας ότι η Αναστασία βγήκε δύο φορές από την εντατική χάρη στις προσευχές του κόσμου.

Έρρικα Πρεζεράκου μικρή Αναστασία

«Έχουμε μια ομαδική προσευχή και την κάνουμε σχεδόν κάθε εβδομάδα, όμως δύο φορές, που η Αναστασία ήταν στην εντατική, έχω ζητήσει από όλους, όποιος μπορεί να στείλει θετική ενέργεια και αγάπη στη μικρή. Την πρώτη φορά ξέραμε ότι θα βγει γρήγορα από την εντατική, γιατί ήταν ένα σοκ από τη θεραπεία, έγινε όλο αυτό με την προσευχή και την επόμενη μέρα βγήκε.

Έρρικα Πρεζεράκου: Ο αγώνας της 7χρονης Αναστασίας και οι παραισθήσεις

Τη δεύτερη φορά που μπήκε, που είναι τώρα, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, γιατί η θεραπεία είναι δυνατή, της δημιουργεί οίδημα και διάφορες δυσλειτουργίες, οπότε μπήκε στην εντατική και μας είπαν ότι το πιο πιθανό ήταν να μην βγει ξανά από εκεί. Να μείνει εκεί και όταν τελειώσει η θεραπεία και μετά θα δούμε τι γίνεται.

Ζήτησα να στείλουν φως και ενέργεια στο παιδί, ήμουν σίγουρη ότι θα βοηθήσει, και η Αναστασία βγήκε από την εντατική χωρίς να το περιμένει κανείς, ούτε οι γιατροί. Νιώθω ότι είναι ευλογία και νιώθω ότι είμαστε όλοι μαζί σε όλο αυτό. Όταν κάτι το στέλνουμε, πηγαίνει και ανταποκρίνεται…», ανέφερε η Έρρικα Πρεζεράκου.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top