Γιώργος Καραϊβάζ: «Παγωμένοι» Καραβάτου - Κατσούλης από τη δολοφονία του

Τι είπαν για τον θάνατο του δημοσιογράφου του Star

Σε βαρύ κλίμα ξεκίνησαν την εκπομπή τους «Στη Φωλιά των Κου Κου» η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης το πρωί της Δευτέρας, λόγω της στυγερής δολοφονίας του δημοσιογράφου του Star, Γιώργου Καραϊβάζ.

Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ: «Ραγίζει» καρδιές ο επικήδειος του γιου του

«Ξεκινάμε διαφορετικά τη σημερινή μας εκπομπή, γιατί όπως αντιλαμβάνεστε είμαστε όλοι παγωμένοι από την Παρασκευή το μεσημέρι, μουδιασμένοι… Δεν είναι ότι ήρθαμε σήμερα στη δουλειά και έχει κανείς κέφι ή τίποτα τέτοιο. Την εκπομπή μας θα τη βγάλουμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αλλά νομίζω ότι πρέπει επί της ουσίας στο πρώτο μέρος να εκφράσουμε και εμείς τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, όπως όλοι γνωρίζετε την Παρασκευή, μετά το τέλος της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα. Στο άκουσμα της είδησης κανείς δεν το πίστεψε αυτό που συνέβη. Δεν το πίστεψαν οι άνθρωποι που δεν τον ήξεραν. Φανταστείτε εμείς που δουλεύαμε στην ίδια παραγωγή και ήμασταν στον ίδιο διάδρομο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ήταν βέβαια μέλος της δικής μας εκπομπής, αλλά τον γνωρίζαμε πολύ καλά. Είμαστε όλοι πολύ σοκαρισμένοι. Κανείς δεν πιστεύει ότι δε θα ξαναδούμε τον Γιώργο Καραϊβάζ στους διαδρόμους. Είναι πολύ δύσκολο…» είπε συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου.

Ζήνα Κουτσελίνη: Συγκλονίζουν όσα έγραψε μετά την κηδεία του Γ. Καραϊβάζ!

«Ήταν ένας άνθρωπος που τον βλέπαμε καθημερινά και δεν θα ξαναπούμε καλημέρα. Ήταν ένας άνθρωπος που ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια του Star…» πρόσθεσε ο Κρατερός Κατσούλης.

Το Star αποχαιρετά τον Γιώργο Καραϊβάζ

«Ήταν ένας άνθρωπος με ένα καθαρό ύφος, με ένα καθαρό βλέμμα… με ένα αληθινό χαμόγελο. Τον συναντούσαμε κάθε πρωί στο μακιγιάζ. Είχε όρεξη για τη δουλειά του, την αγαπούσε… Ήταν 14 χρόνια επικεφαλής του αστυνομικού ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, τα τελευταία τέσσερα στο Star. Ήταν ένας άνθρωπος που πάντα ήταν αισιόδοξος…» είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. 
 

Δείτε όλες τις εκπομπές «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top