Ελεονώρα Μελέτη για κορωνοϊό: «Έβαλα τα κλάματα όταν το τεστ βγήκε θετικό»

Κόλλησε παρότι πρόσεχε πολύ...

Δείτε όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στο Happy Day

Το βράδυ της Πέμπτης η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε μέσα από το Instagram ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊο

Ελεονώρα Μελέτη: Έχει κορωνοϊό – Η δημόσια εξομολόγηση

Η παρουσιάστρια το πρωί της Παρασκευής μίλησε τηλεφωνικά στο Happy Day κι αποκάλυψε από πού κόλλησε τον ιό, αλλά και πώς τον περνάει τις πρώτες ημέρες. 

«Αιφνιδιάστηκα υπό την έννοια ότι πρόσεχα αρκετά και είχα πολύ περιορισμένες επαφές κι αυτό είναι και το καλό από τη στιγμή που βγήκα θετική, δεν είχα να ενημερώσω πολύ κόσμο. Δεν είχαμε δει το τελευταίο χρονικό διάστημα γιαγιάδες και παππούδες. Ήρθα σε επαφή για πολύ λίγο, σε εξωτερικό χώρο, με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού δύο ημερών. Με πήρε το κρούσμα τηλέφωνο ότι βγήκε θετική αλλά η πρώτη μου αντίδραση ήταν "σιγά μην έχω κολλήσει". Ήμασταν σε εξωτερικό χώρο οπότε δεν έδωσα σημασία, είπα ότι θα κάνω το τεστ και θα βγει αρνητικό», ανέφερε αρχικά.

Ελεονώρα Μελέτη

Η φωτογραφία που πόσταρε η Ελεονώρα Μελέτη στο Instagram αποκαλύπτοντας ότι κόλλησε Covid-19 /Φωτογραφία Instagram

Στη συνέχεια αποκάλυψε πώς το ανακοίνωσε στην κόρη της Αλεξάνδρα, αλλά και τα συμπτώματα που έχει: «Νόμιζα ότι ήταν από την αυθυποβολή αυτό το πράγμα, πήγα έκανα το τεστ και μετά έλεγα στον άντρα μου, ο οποίος ευτυχώς λείπει από το σπίτι σε ταξίδι, ότι κάτι έχω. Και μου έλεγε “έλα δεν έχεις τίποτα”. Είχα δέκατα και μυαλγία χθες. Σήμερα δεν έχω τίποτα. Κάνανε όλοι στο σπίτι τεστ και βγήκαν αρνητικοί. Περιμένω το βράδυ τα αποτελέσματα της κόρης μου. Η μικρή καταλαβαίνει. Της είπα ότι η μαμά είναι άρρωστη και πρέπει να μείνει κλεισμένη μέσα στο δωμάτιο και με ρώτησε αν θα μου περάσει».

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ελεονώρα Μελέτη: Λέτε να γίνουν… συμπεθέρες;

Ποια ήταν η αντίδρασή της όταν το τεστ βγήκε θετικό; «Μου είπαν στο τηλέφωνο ότι βρέθηκα θετική. Δεν ένιωσα όμορφα και μόλις πήρα τον άντρα μου έβαλα τα κλάματα... Πέρασαν πολλές σκέψεις από το μυαλό μου. Σκέφτηκα ότι το παιδί μου έχει γενέθλια και ίσως να μην τα περάσουμε μαζί», αποκάλυψε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top