Νικολέτα Τσομπανίδου: Αποκαλύπτει αν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις

Τι είπε η νικήτρια του «The Bachelor» στο Instagram

Η νικήτρια του «The Bachelor» αποκάλυψε στους περίπου 195 χιλιάδες followers της στο Instagram, αν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της

Η Νικολέτα Τσομπανίδου ήταν το κορίτσι που κατάφερε να κερδίσει το «The Bachelor» κλέβοντας την καρδιά του άλλοτε εργένη, Παναγιώτη Βασιλάκου. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν πολύ και συνέχισαν τη σχέση τους και εκτός παιχνιδιού, όμως τελευταία πολλές είναι οι φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει.

βασιλάκος τσομπανίδου

Oι ρομαντικές στιγμές ανάμεσα στη Νικόλ και τον Παναγιώτη ανήκουν στο παρελθόν;

Εκτός όμως από την καρδιά του Παναγιώτη, η Νικολέττα έχει καταφέρει να κερδίσει και πολλούς διαδικτυακούς φίλους, έχοντας συγκεντρώσει παραπάνω από 190 χιλιάδες followers στο Instagram.

Μαζί τους, η νεαρή cheerleader, μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της κι έτσι τις προάλλες είχε αποκαλύψει ότι είναι θετική στον κορωνοϊό, τον οποίο πλέον ξεπέρασε και είναι καλά.

Νικολέτα Τσομπανίδου: Μπήκε σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού

Αυτή τη φορά η Νικολέτα Τσομπανίδου μέσα από ένα Instastory της, απάντησε στις φήμες που την θέλουν να έχει κάνει αισθητική επέμβαση στα χείλη της.

τσομπανίδου νικόλ νικολέτα bachelor βασιλάκος

«Διάβασα ότι έχω κάνει αισθητική επέμβαση στα χείλη μου, αλλά έχω να σας πω ότι ήταν μόνο φίλτρο», είπε η ίδια στο βίντεο που ανέβασε.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top