Άγριες Μέλισσες - Γεροντιδάκης: Ο αδερφός του είναι σεφ στο εξωτερικό!

Ο Αλέξανδρος Γεροντιδάκης μίλησε στις «Στη φωλιά των Κου Κου»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Γεροντιδάκης-Παπατριανταφύλλου: Είναι ολόιδιοι και δεν είναι αδέρφια!

Ο τηλεοπτικός «Μελέτης» έχει και έναν αδερφό, τον  Αλέξανδρο, ο οποίος βαδίζει σε εντελώς διαφορετικά μονοπάτια από εκείνον, αφού είναι σεφ.

Γιώργος Γεροντιδάκης - «Άγριες Μέλισσες»: Πότε θα δούμε νέα επεισόδια;

Αλέξανδρος και Γιώργος Γεροντιδάκης

Αλέξανδρος και Γιώργος Γεροντιδάκης

Ο Ισίδωρος Φίκαρης τον συνάντησε, συνομίλησε μαζί του και θέλησε να μάθει περισσότερα πράγματα για εκείνον. Τα δυο αδέρφια, όπως θα δείτε, δε μοιάζουν πολύ καθώς ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι μελαχρινός ενώ ο αδερφός του ξανθός.

«Είμαι λίγο πολίτης του κόσμου. Ήμουν έξι χρόνια στο Λονδίνο. Ήμουν στη Ρωσία, στην Κύπρο και τώρα ετοιμάζω τις βαλίτσες μου για το Παρίσι. Έχω συνεργαστεί με την Ντίνα Νικολάου, την οποία εκτιμώ πολύ. Πρώτα από όλα γιατί είναι καλή οικογενειάρχισσα. Με έχει βοηθήσει πολύ σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο σεφ με την Ντίνα Νικολάου

Ο σεφ με την Ντίνα Νικολάου

Στη συνέχεια μίλησε για την οικογένειά του και συγκεκριμένα τη μητέρα του λέγοντας πως έχουν χωρίσει τα… τσανάκια τους, αφού εκείνη είναι pastry chef.

Μάλιστα, η αγάπη της για τη ζαχαροπλαστική την οδήγησε να πάρει την απόφαση να σπουδάσει στα 50 της.

Πολλοί θα αναρωτιούνται ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό ενός σεφ. Η απάντηση για τον Αλέξανδρο είναι ο μουσακάς από τα χεράκια της γιαγιάς του, στην οποία όπως φαίνεται έχει μεγάλη αδυναμία. «Νομίζω ότι ένας επαγγελματίας μάγειρας πρέπει να έχει μέσα του ένα γυναικείο πρότυπο και εγώ έχω της γιαγιάς μου».

Ο Αλέξανδρος Γεροντιδάκης στη φωλιά των Κου Κου

Ο Αλέξανδρος Γεροντιδάκης στη φωλιά των Κου Κου

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στον αδερφό του, Γιώργο Γεροντιδάκη, υπογραμμίζοντας πως παρακολουθεί ότι κάνει και είναι πολύ υπερήφανος για εκείνον. «Παρακολουθώ τις Άγριες Μέλισσες μαζί με την οικογένειά μου, αλλά δεν τον ρωτάω τι θα γίνει στη συνέχεια. Μικροί είχαμε πάει σε ένα καστινγκ μαζί και τους είπα να πάρουν εκείνον γιατί ήταν καλύτερος», δήλωσε ο 29χρονος σεφ.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top