Θανάσης Αλευράς: Το αυτοάνοσο νόσημα και ο λόγος που απέχει απ' το θέατρο

Ο ηθοποιός εμφάνισε το αυτοάνοσο μετά την τελετή λήξης της Ολυμπιάδας

Ο Θανάσης Αλευράς είναι ένας από τους ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Το τελευταίο διάστημα τον απολαμβάνουμε στο «Your Face Sounds Familiar All Star».

YFSF - Θανάσης Αλευράς: Μεταμφιέστηκε σε Ντίνο Ηλιόπουλο και εντυπωσίασε

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στο show μεταμφιέσεων, ενώ αναφέρθηκε και το αυτοάνοσο που τον ταλαιπωρεί. Ο ίδιος διαγνώστηκε με ψωρίαση σε ηλικία 22 ετών.

«Εγώ εργαζόμουν για την τελική λήξης της Ολυμπιάδας το 2004. Η πρέσα εκεί ήταν έντονη. Εγώ ήμουν leader, δίδασκα τους εθελοντές τι πρέπει να κάνουν. Με το που ολοκληρώσαμε τους Ολυμπιακούς Κύκλους γέμισε το σώμα μου κοκκινίλες και σκέφτηκα ότι είναι από τον ιδρώτα. Πηγαίνω στον γιατρό γιατί δεν έφευγε και μου διέγνωσαν ψωρίαση. Πήγα και σε άλλον γιατρό, άρχισα τις αλοιφές, έψαξα τι συμβαίνει… Πρώτη φορά άκουσα το “αυτοάνοσο”. Ήμουν 22 χρονών», είπε στο «Πρω1νό».

Θανάσης Αλευράς: «H αρρώστια μου έγινε φίλη μου»

«Εγώ πιστεύω ότι το πυροδότησε αυτή η ένταση, η αιτία είναι κάπου αλλού. Τα πρώτα δέκα χρόνια το αντιμετώπιζα ιατρικά, αυτό όμως δεν τελειώνει έτσι. Θεωρώ ότι όταν παθαίνουμε κάτι είναι ένα σώμα για να μας μιλήσει το σώμα μας γιατί κάτι δεν κάνουμε καλά. Και αρχίζεις και ψάχνεις ένα ένα τα πράγματα για να δεις ποιος είσαι τελικά. Γιατί κάνουμε πράγματα που δε θέλουμε και αυτό είναι κόντρα. Εγώ ξεκίνησα να διαβάζω μόνος μου, πέρασα από ψυχοθεραπεία, από ενεργειακές θεραπείες, έκανα διαλογισμό και μπήκα στο τρέξιμο», πρόσθεσε.

Ο Θανάσης Αλευράς βρήκε διέξοδο στο τρέξιμο, αφού τον βοήθησε να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση και αυτός είναι ένας λόγος που δεν κάνει συχνά θέατρο. «Όλα τα αυτοάνοσα έχουν υφέσεις και εξάρσεις, εμένα τα τελευταία χρόνια είναι σε μόνιμη ύφεση χωρίς κάποιο ιατρικό σκεύασμα. Θεωρώ ότι κάτι άλλαξε στο μυαλό μου. Αυτό που βοήθησε το μυαλό μου είναι η αρμονία της πράξης με το συναίσθημα. Πρέπει να κάνεις αυτά που θέλεις. Ας πούμε το θέατρο τώρα πια με ταράζει. Έχω πάρει την απόφαση να το κάνω λίγο, λίγο, δηλαδή δύο μήνες το χρόνο».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top