Αναστασία Ζαννή: H σοπράνο που θα ψάλλει τον Εθνικό Ύμνο την 25η Μαρτίου

Από το Fame Story στον ιερό βράχο της Ακρόπολης παρουσία Μητσοτάκη

Ιδιαίτερα ταλαντούχα και με μεγάλη πορεία στο λυρικό τραγούδι, η Ελληνίδα σοπράνο Αναστασία Ζαννή θα είναι αυτή που θα ερμηνεύσει τον Εθνικό Ύμνο στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ανήμερα της επετείου για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Αναστασία Ζαννή Σκηνή

Η Αναστασία Ζαννή έχει χαρίσει ξεχωριστές ερμηνείες σε δεκάδες εκδηλώσεις /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, το πρωί της Πέμπτης στις 8.00 θα πραγματοποιηθεί τελετή έπαρσης της σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από εμφάνιση της σοπράνο Αναστασίας Ζαννή το 2012

Την ευθύνη της διοργάνωσης της εκδήλωσης αναλαμβάνει το ΓΕΕΘΑ, που προσκάλεσε την Ελληνίδα σοπράνο προκειμένου να ερμηνεύσει τον Ύμνο εις την Ελευθερία, συνοδευόμενη από τη στρατιωτική μπάντα, με κορυφαίους μουσικούς από όλα τα Σώματα Στρατού, παρουσία της προεδρικής φρουράς.

Αναστασία Ζαννή Σοπράνο

Ποια είναι η σοπράνο Αναστασία Ζαννή

Έχει κάνει σπουδές τόσο στην Ελλάδα όσο και τη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου.

Παρότι είχε ήδη ξεχωρίσει στο λυρικό τραγούδι, έγινε γνωστή για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο τάλεντ σόου του ΑΝΤ1 Fame Story το 2005.

Η Αναστασία Ζαννή είχε ερμηνεύσει τους «Δαίμονες» στη σκηνή του τάλεντ σόου με τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη

Κωνσταντίνα Μιχαήλ Αναστασία Ζαννή

Η Αναστασία Ζαννή με την ηθοποιό Κωνσταντίνα Μιχαήλ /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ακούστε την υπέροχη ερμηνεία της στο «Τζιβαέρι»

Στη συνέχεια η σοπράνο εκπροσώπησε με το τραγούδι της την Ελλάδα σε μεγάλα θεσμικά, καλλιτεχνικά και αθλητικά γεγονότα. Μετά από 7 χρόνια διαμονής στη Νέα Υόρκη, με τη χαρακτηριστική γεμάτη αίσθημα φωνή της, καταφέρνει να ενώνει μουσικούς κόσμους, να εκφράζει πάθη και αγωνίες και αφηγείται μία συναρπαστική κι απόλυτα αληθινή ιστορία.

Αναστασία Ζαννή

Στο ενεργητικό της έχει μια sold out συναυλία στο ιστορικό Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, αλλά και στο Keyaki Hall στο Τόκιο, ενώ βρέθηκε στην Τελετή Έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Καναδά και το Φεστιβάλ του UCLA για τα Special Olympics του Λος Άντζελες.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top