Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Γνωστός σεφ της «έκλεψε» τη συνταγή και έγινε έξαλλη

Τα υλικά στη γαλατόπιτα Μάνης η αιτία του «πολέμου»

Δείτε την εκδοχή της γαλατόπιτας Μάνης δια χειρός Άκη Πετρετζίκη

Μια γαλατόπιτα Μάνης ήταν ικανή για να ξεκινήσει… πόλεμος με στρατηλάτη την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Η εξομολόγηση της Μπαρμπαρίγου για τη γνωριμία της με την Ελένη Μενεγάκη

Οι ευχές της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στην Ελένη Μενεγάκη

Μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, η γνωστή μαγείρισσα ισχυρίζεται ότι συνάδελφός της τής έκλεψε τη συγκεκριμένη συνταγή και την παρουσίασε ως δική του, κάνοντας μικρές αλλαγές. 

Άκης Πετρετζίκης

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δεν κατονομάζει τον σεφ, ωστόσο o Άκης Πετρετζίκης στην εκπομπή του Kitchen Lab το απόγευμα της Κυριακής, έφτιαξε το συγκεκριμένο γλυκό ελαφρώς… παραποιημένο.

Η νέα εμφάνιση του Άκη Πετρετζίκη στο BBC με ανανεωμένο look!

«Γαλατόπιτα Μάνης. Όταν την βάφτισα έτσι πριν μερικά χρόνια δε γνώριζα ότι θα έκανε τοοοοοόσο μεγάλη επιτυχία!!!!Την αγάπησαν πολλοί γιατί είναι μοναδική συνταγή που δημιούργησα με βάση ένα γλυκό που έφτιαχνα στο εστιατόριο μου για πολλά χρόνια. Έχει σαν βάση το μιλφέιγ του εστιατορίου μου.

Γαλατόπιτα Μάνης

H γαλατόπιτα του Άκη Πετρετζίκη

Χαίρομαι να σας εμπνέω και να μοιράζομαι μαζί σας συνταγές μοναδικές που δημιούργησα με αγάπη και ενέπνευσα πολλούς να αντιγράψουν μαζί με τα υλικά και το πρωτότυπο όνομα που της έδωσα εγώ το 2012. Ε, τώρα αν βγάλεις το αμύγδαλο και βάλεις το καρύδι ή βάλεις διαφορετικά φύλλα ή έστω ένα άλλο ταψί κάνεις σίγουρα μια νέα δική σου συνταγή.

ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΝΟΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ, το όνομα και η διαφορετική τεχνική, είναι αυτό που την ξεχωρίζει. Και σίγουρα στην Μάνη δε φτιάχνουν έτσι με αυτή την τεχνική την γαλατόπιτα !!! Τα παιδιά μου τα ξέρω ένα ένα γιατί τα γέννησα εγώ. Να την φτιάξετε είναι μοναδική. Ε, όχι και τόσο μοναδική αφού κοπιαρίστηκε από πολλούς

Έμαθα στη ζωή μου να μην κοιτάω ποτέ τι κάνει ο διπλανός μου. Έτσι ξεκίνησα κι έτσι πορεύομαι στην ζωή μου. Δεν καταδέχομαι να αντιγράψω ποτέ και κανέναν και ο νοών νοήτο ή απλά συνεχίζει να εμπνέεται με δικούς μου τίτλους και άλλους ξηρούς καρπούς», έγραψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top