Η εξομολόγηση της Μπαρμπαρίγου για τη γνωριμία της με την Ελένη Μενεγάκη

Οι φωτογραφίες από το παρελθόν που δημοσίευσε η γνωστή μαγείρισσα

Καρέ - καρέ η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το στούντιο της εκπομπής της

Έχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες από την τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Την περασμένη Τετάρτη (01/07), η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της, έπειτα από 30 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας.

Ζήνα Κουτσελίνη: Αποκάλεσε... διπρόσωπο πρώην συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη


Από εκείνη τη στιγμή, συνεργάτες της «ωραίας Ελένης» δεν έχουν σταματήσει να μιλούν για εκείνη και να αναρτούν στιγμιότυπα από τη συνεργασία μαζί της.

Ελένη Μενεγάκη: «Τελικά οι παλιές αγαπημένες συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα»


Μία εξ αυτών είναι και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία έκανε ένα σύντομο ταξίδι πίσω στον χρόνο και μίλησε για τη γνωριμία της με την Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: Οι νέες φώτο και το μήνυμα μετά το τηλεοπτικό «αντίο»

Η στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το στούντιο της εκπομπής της!


Η γνωστή μαγείρισσα δημοσίευσε στο Instagram κοινές τους φωτογραφίες γράφοντας στη λεζάντα: «Γνώρισα την Ελένη @elenimenegaki το 2003 για πρώτη φορά από κοντά ,όταν με κάλεσε από την Πάρο ,για casting στον ΑΝΤ1 .
Όταν μπήκε στο στούντιο ήταν σαν να διπλασιάστηκαν ξαφνικά τα φώτα. Έλαμπε και γέμιζε τον χώρο. Σκίαζε το κάθε τι η λάμψη της. Χάρισμα που δεν ξαναείδα σε άλλο πρόσωπο όσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση. Από τότε συνεργαστήκαμε πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια και κάθε φορά που έμπαινε στο στούντιο η λάμψη αυτή κάλυπτε τα πάντα. Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να ζει,να αγαπά,να απολαμβάνει την κάθε στιγμή το καθετι από μια μπουκιά καλομαγειρεμένο φαγητό μέχρι τα δώρα της ζωής. Είναι η Ελένη που αγαπάμε είναι η δική μας Ελένη #eleni
Σε αγαπάμε και σε περιμένουμε ,να ξεκουραστείς και να απολαύσεις ξέγνοιαστη όσα επιθυμείς γιατί σου αξίζει 🧿💙🌹
📷 2007 Κ.Πηγαδάς».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Γνώρισα την Ελένη @elenimenegaki το 2003 για πρώτη φορά από κοντά ,όταν με κάλεσε από την Πάρο ,για casting στον ΑΝΤ1 . Όταν μπήκε στο στούντιο ήταν σαν να διπλασιάστηκαν ξαφνικά τα φώτα. Έλαμπε και γέμιζε τον χώρο. Σκίαζε το κάθε τι η λάμψη της. Χάρισμα που δεν ξαναείδα σε άλλο πρόσωπο όσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση. Από τότε συνεργαστήκαμε πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια και κάθε φορά που έμπαινε στο στούντιο η λάμψη αυτή κάλυπτε τα πάντα. Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να ζει,να αγαπά,να απολαμβάνει την κάθε στιγμή το καθετι από μια μπουκιά καλομαγειρεμένο φαγητό μέχρι τα δώρα της ζωής. Είναι η Ελένη που αγαπάμε είναι η δική μας Ελένη #eleni Σε αγαπάμε και σε περιμένουμε ,να ξεκουραστείς και να απολαύσεις ξέγνοιαστη όσα επιθυμείς γιατί σου αξίζει 🧿💙🌹 📷 2007 Κ.Πηγαδάς

A post shared by Argiro Barbarigou (@argirobarbarigou) on

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top